ouderenwinkel comfort&welzijn Den Helder en Julianadorp

Comfort&Welzijn Kossen
www.comfortenwelzijn.nl
Marsdiepstraat 399
1784 AH Den Helder
Tel 0223 - 616 212
Fax 0223 - 684 771
E-mail: info@comfortenwelzijn.nl

Even voorstellen
Op 14 september 2009 zijn de deuren van Ouderenwinkel.nl Den Helder geopend.

Als eerste filiaal in Noord Holland wil ik, Marcel Kossen, samen met mijn vrouw Karen Kossen-Bakker aan de Marsdiepstraat 403 een ‘life-style’ leverancier voor ouderen (55+), gehandicapten, slechtzienden en ouderenorganisaties binnen de regio Kop van Noord Holland zijn. Beiden beschikken wij, met onze 23 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, over veel deskundigheid en hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht voor de klant en willen wij hierbij een uitstekende snelle service leveren.

In de fris ogende en toegankelijke winkel met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, wordt een breed assortiment producten tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding aangeboden worden.

De producten variëren van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. Alle producten van het assortiment hebben als overeenkomst dat zij het dagelijkse leven van de oudere mens kunnen vergemakkelijken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om (langer) zelfstandig te kunnen blijven wonen. Voorbeelden van aangeboden producten zijn; seniorentelefoons, zit- en rugkussens, loepen, klokken, spelletjes voor slechtzienden, rollators. scootmobielen, wandelstokken, wandbeugels, douchestoelen, trapliften, seniorenbedden, bloeddrukmeters, seniorencomputers en huishoudelijke hulpmiddelen.
Het kwalitatief goede assortiment, waarvan alle producten uit voorraad leverbaar zijn en anders een zeer korte leveringstijd hebben, wordt regelmatig uitgebreid door het toevoegen van nieuwe producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor allerlei verschillende hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en is Ouderenwinkel Den Helder is ook een officieel gecertificeerde Doge dealer.

In April 2016 is onze naam veranderd in comfort&welzijn, kossen

De winkel bij u thuis
Kunt u niet naar onze winkel komen en wilt u toch graag geïnformeerd worden over bijvoorbeeld een sta-opstoel, scootmobiel of rollator? Dan komt de winkel bij u thuis.
Bel ons op: 0223 616212 of mail uw wensen naar info@komfortenwelzijn.nl.

We nemen direct contact met u op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.


Agenda
Als extra service houdt de Ouderenwinkel.nl Den Helder regelmatig presentaties, demonstraties en informatiedagen. Deze presentaties en demonstraties kunnen naar behoefte en op locatie en/of in de winkel worden gegeven. Houd onze website goed in de gaten voor diverse speciale dagen!

Aanmeetdag met voetdeskundige
Voor mensen met voet en/of gewrichtsklachten organiseert comfort&welzijn in samenwerking met een voetdeskundige van Fusselastic gratis aanmeetdagen. Aanmeten is gratis maar u dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Rollatorspreekuur
Op elke 4e donderdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur is er bij comfort&welzijn een rollator inloopspreekuur. Iedereen uit de omstreken van Den Helder en Schagen is van harte welkom. Tijdens het rollatorspreekuur kunt u uw hulpmiddel gratis na laten kijken en aan laten passen, zodat u weer prettig op pad kunt.

Klantenservice is offline
Nieuwsbrief
Geef uw e-mail adres op en ontvang onze nieuwsbrief


Openingstijden


maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 09.30-17.30 uur
zaterdag: 09.30-16.30 uur
's avonds op afspraak
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 31-12-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Roskam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-12-2012
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223-616212
  • Gezien 651 x
  • Snelcode info 2065866

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice