iOcean X7; officieel dealer, 2jr. garantie, servicecenter

www.ioceanphone.nl

TIJDELIJK MET GRATIS SCREENPROTECTOR !
GRATIS BEZORGING!


X7 HD: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, 5 inch touchscreen, 3G/HSDPA, Smartphone, FM-radio, WiFi, Dual SIM, GPS, 2e camera, superscherp scherm

Het toestel is leverbaar in het zwart en panda (front zwart/backcover wit).

Bel- & datafuncties

De iOcean X7 HD ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de X7 HD kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Met de iOcean X7 HD kun je SMS’jes ontvangen en versturen, daarnaast is er ook multimedia (MMS) ondersteuning.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De spreektijd bedraagt 200 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De iOcean X7 HD heeft een intern geheugen van 4GB en een  uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de X7 HD is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De X7 HD is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor meestal ook de hoofdtelefoon aan te sluiten die als antenne wordt gebruikt. De iOcean X7 Turbo beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video’s mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 5 inch touchscreen. De iOcean X7 HD kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Het scherm is super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

GRATIS VERZENDING!
  • Prijs € 179,99
  • Datum plaatsing 31-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Gajah
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-02-2014
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223 75 28 28
  • Bekeken 378 x
  • Snelcode info 3243151

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice