Profesionel SNOEZEL speelgoed/ruimte

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
03-06-17
adverteerder
Esmee
type
gevraagd
adverteert sinds
25-12-2013
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
06-50448456
gezien
47 x
snelcode info
4178805

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wie o wie heeft er nog wat (Profecioneel)SENSORICH /SNOEZEL speelgoed over voor ons zoontje van bijna 5 ! Hij heeft Autisme, de vorm van ASS !

Of wie is er in bezit van een paar goede klushanden ? Of bent u een berdijf die nog wel iets kan missen ?Heeft u nog wat zin en tijd ? Om ons samen met een aannemer ( Bijna nop /gratis) bij te staan ? Tis voor een super goed doel !

Zoals bv ook bol en vorm spiegels ! ( olieschijf en projector - vind ie ook machtig en het warm water bed ! Fantasties)Wij zijn dus echt op zoek
Wij hebben zelf al wel wat dingetjes.Maar het trikkert hem bijna niet.

Wij zijn nu wel zo langzamerhand ten einde raad, hoe we hem rusiger maken/krijgen. En dat hij makkelijker/beter zijn mapjes kan sluiten.

Maar het is allemaal zo duur ! Pfff en mijn man is al minder gaan werken door de situatie ( ook ivm dochterje bijna 1 wat niet samen gaat met ons zoontje)

Hij heeft nu een tentje om zich even terug te trekken en kan dan zo daar beetje in spelen/ontstressen ! Wat voor hem heel belangrijk is ! Hij is geregeld erg ddruk en sloop dan ongeveer zijn tentje. Dus We willen een grote/afgeschermd plekje gaan maken voor hem ! Vandaar onze oproep

Mocht u nog iets beschikbaars hebben ( gratis of voor niet al te veel) dan houden wij ons ZEKER aanbevolen.

Heel graag zien we u reacie"s te gemoed !

WE ZIJN MET ALLES EN OOK DE KLEINE DINGEN BLIJ !

MVG Barry en Esmee

Ons zoontje heeft zeer geregeld een "punthoofd" ! Dus ontalding is voor hem HEEEEL belangrijk !

Deel deze advertentie met:
|