Irisscan €10

Eerste jaars natuurgeneeskunde studente geeft u irisdiagnostiek.

Irisdiagnostiek is een techniek uit de alternatieve geneeskunde waarvan de patronen, kleuren en andere kenmerken van de iris als diagnosemiddel kunnen dienen om ziekten en functionele verstoringen in het lichaam vast te stellen.

Ik kijk in de iris met een speciale irisloep. De iris is opgedeeld in verschillende gebieden die met een deel van het menselijk lichaam corresponderen. Op deze manier kan ik zien hoe de vitaliteit van het oog is, uw persoonlijkheid en de vitaliteit van uw lichaam en organen.

irisdiagnostiek is het herkennen en interpreteren van bestaande en doorgemaakte ziekten aan veranderingen in o.a. het regenboogvlies (iris), het oogwit (sclera), de pupilvorm en nog andere specifieke fenomenen.
De iriscopie is dus geen therapie maar een vorm van "hulpdiagnostiek". Net zoals de toestand van de huid en de tong, het gelaat, het haar maar ook de urine nuttige aanvullende (diagnostische) informatie kunnen verschaffen. Daarnaast is en blijft het klassieke lichamelijk onderzoek (fysische diagnostiek) belangrijk.

Tot op zekere hoogte is onze gezondheidstoestand afhankelijk van onze erfelijke sterktes en zwakheden. Zo laten aandoeningen als suikerziekte, reuma of jicht zich met behulp van irisdiagnose diagnosticeren - vaak al jaren voordat de ziekte uitbreekt - terwijl eveneens duidelijk wordt waarom deze ziektes zijn ontstaan.

De zogenaamde constitutionele aanleg van een patiënt ligt vast in de grondstructuur van de iris. De iris is het complex van eigenschappen van lichamelijke en geestelijke aard welke de manier bepalen waarop het organisme functioneert en op allerlei invloeden reageert. Een aantal van deze eigenschappen is erfelijk, andere zijn verworven.

De gezondheidstoestand wordt beoordeeld aan de hand van specifieke kleuren en tekens in de iris van het oog. Elk orgaan heeft een eigen plaats in de iris.

Elke iris is anders. Net als een vingerafdruk onderscheidt ook de iris ons van anderen.
Irisdiagnose sluit goed aan bij de holistische zienswijze die het lichaam ziet als geheel in plaats van als een samenstelling van aparte delen. Een zienswijze die logisch is omdat cellen, organen en orgaansystemen invloed op elkaar hebben. Als één orgaan niet goed werkt, heeft dat zijn uitwerking op het hele lichaam. Holistisch houdt echter meer in dan alleen het fysieke. Ook psychologische en spirituele factoren worden gezien als belangrijk voor het bepalen van de gezondheid.

De iris kan op verschillende manieren worden bekeken.
1) spiritueel
2) vitaliteit van het lichaam
3) vitaliteit van het oog


Wilt u een afspraak maken, neem dan via de mail contact met mij op.
Esmeemichelle@live.nl
De kosten bedragen €10 voor deze irisscan.

Groetjes,
Esmee
  • Prijs € 10
  • Datum plaatsing 27-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Esmee
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-09-2015
  • Plaatsnaam Julianadorp aan Zee
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 88 x
  • Snelcode info 5892705

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice