Gezocht oude spelcomputers en games tegen vergoeding

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
19-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
gerard
type
gevraagd
adverteert sinds
04-10-2015
plaatsnaam
Julianadorp
telefoon
n.v.t.
gezien
16 x
snelcode info
6036492

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

OmschrijvingHallo, heeft u nog een oude spelcomputer met of zonder spellen op uw zolder liggen? Zoja, gebruikt u deze niet meer en ligt deze nog alleen maar stof te happen? Dan wil ik deze graag van u overnemen om er weer nieuw leven in te blazen. Ook defecte modellen zijn van harte welkom. Voor een goede prijs neem ik deze graag van u over. U kunt mij bereiken via het emailadres retroverzamelaar@outlook.com of bellen/whatsappen naar 06-21232682. Dan weet ik zeker dat we er wel uitkomen. Ik ben o.a. Opzoek naar het volgende: (zie ook de foto’s)
nintendo spelcomputers en of de spellen die hierbij horen, sega spelcomputers en of de spellen die hierbij horen, atari spelcomputers en of de spellen die hierbij horen, en playstation 1 spelcomputers en of de spellen die hierbij horen. Ook de eventuele accessoires en de lege kartonnen dozen, handleidingen en verpakkingen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groeten, retroverzamelaar.


Deel deze advertentie met:
|