professionele drumles bij JustDrums in de Noordkop

prijs
€ 15
datum plaatsing
25-07-17
adverteerder
Just Wester
type
aangeboden
adverteert sinds
01-02-2011
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0620626077
gezien
54 x
snelcode info
696453

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

JustDrums verzorgt drumlessen op maat. Wij hebben ervaring met kinderen van 4 tot volwassenen van 50 jaar oud. Voor ieder wat wils dus!

JustDrums beschikt over een professionele lesruimte met 3 drumkits. Voor de ouders is er een wachtruimte beschikbaar met koffie/thee. Uiteraard is er voor ouders gelegenheid om de les van uw kind bij te wonen. Hier is meer dan genoeg ruimte voor!

In de lessen worden alle muziekstijlen behandeld en wordt er veel gewerkt aan muzikaliteit en notenschrift. Indien gewenst is er ook genoeg ruimte om onderwerpen naar eigen keuze te behandelen.

Tijdens het lesjaar worden er video opnames gemaakt. De leerling krijgt deze opnamen mee naar huis om hun voortgang te tonen. Een keer in het jaar is er een toets moment waarop nog eens éxtra tips worden meegegeven op een mooi uitgeprint rapport.

JustDrums is bekend van de krant en de jaarlijkse zomercursus. De winnaar van LMSE festival talentenjacht, Last Mini Star Spotting drummer Teun Wouters, een leerling van JustDrums!


Neem snel contact op voor een vrijblijvende proefles!

Just Wester
www.justdrums.nl
06-206 260 77

Deel deze advertentie met:
|