Melkfabriek koopwoningen Den Helder

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
04-09-17
adverteerder
Lut
type
aangeboden
adverteert sinds
04-11-2014
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0630724319
gezien
221 x
snelcode info
7089311

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

De Melkfabriek

www.demelkfabriekwonen.nl

In het stadshart van Den Helder ontwikkelt Woningstichting Den Helder het project ‘Melkfabriek’. Dit project bestaat uit vijf grondgebonden koopwoningen aan de Westgracht/Molenstraat en ligt midden in het centrum van Den Helder met alle voorzieningen op loopafstand. Vier woningen komen aan de Westgracht en een woning aan de Molenstraat.

Woningen Westgracht

De woningen zijn ca. 150 m². Indeling: hal met toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin, drie slaapkamers en badkamer op eerste verdieping. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. De berging bevindt zich in de achtertuin.

Woning Molenstraat

Deze vrijstaande woning is ca. 114 m². Indeling: hal met toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin, drie slaapkamers en een badkamer op eerste verdieping. De berging bevindt zich in de achtertuin.Voortgang

Op 28 oktober 2015 is er een informatiebijeenkomst met presentatie geweest voor de omwonenden. In december 2015 is de omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente. Momenteel zijn we bezig met de verdere uitwerking van dit project. We verwachten in het tweede kwartaal van 2016 te starten met de bouw.

Geïnteresseerd?

Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over de Melkfabriek. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen die ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene nummer van Woningstichting Den Helder: (0223) 677677.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de verkoopmakelaar Coltof, telefoonnummer (0223) 200005.

Deel deze advertentie met:
|