Prins Hendrik Kwartier Den Helder

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
03-07-17
adverteerder
Lut
type
aangeboden
adverteert sinds
04-11-2014
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0630724319
gezien
223 x
snelcode info
7089331

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Prins Hendrik Kwartier

Op de locatie van het voormalige VBM kantoor op de hoek van de Prins Hendriklaan, Koningdwarsstraat en Plantsoenstraat realiseert Woningstichting Den Helder acht woningen. Het aangepaste plan bestaat nu uit twee grondgebonden koopwoningen en zes koopappartementen.

Dit plan ligt aan het stadspark en op loopafstand van het stadshart met diverse winkels en voorzieningen, de dijk en Willemsoord.

Appartementen

De zes appartementen worden verdeeld over een blok van drie woonlagen (twee appartementen per woonlaag). Het gebouw wordt voorzien van een centraal trappenhuis en een lift. De appartementen krijgen de volgende indeling: woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een eigen buitenruimte met een berging. De bovenste twee appartementen krijgen ieder een eigen dakterras.

Woningen

De twee grondgebonden woningen worden voorzien van een woonkamer met open keuken en een tuin op het zuidoosten met berging. Op de verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Voortgang

In december 2015 informeerden we de omwonenden over dit project met een presentatie. In verband met de aanpassing van het plan zal binnenkort een nieuwe omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente. We verwachten in het derde kwartaal van 2016 te kunnen starten met de bouw.

Geïnteresseerd?

Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over het Prins Hendrik Kwartier. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen dit ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Den Helder: (0223) 677677.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de verkoopmakelaar Coltof, telefoonnummer (0223) 200005 of via email info@coltofmakelaardij.nl.


Deel deze advertentie met:
|