De Hofdame (Halter Sluisdijkstraat) Den Helder

De Hofdame (Halter Sluisdijkstraat)

www.dehofdamewonen.nl

Den Helder

Aan het einde van de Beatrixstraat (vanaf stadscafé Flow tot aan het Thaise restaurant) ontwikkelt Woningstichting Den Helder winkelpanden in de plint met daarboven zes woningen en acht appartementen. De winkelpanden worden te huur of in de verkoop aangeboden. De bovenliggende woningen en appartementen worden in de verkoop aangeboden.

Woningen/appartementen

De woningen/appartementen krijgen een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Elke woning heeft een eigen buitenruimte en een berging op de begane grond.

De woningen/appartementen hebben alle een terras aan de achterzijde. Groot voordeel hiervan is dat deze op het zuidwesten gelegen is, dus de hele dag zon!

Het parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage aan de Sluisdijkstraat. Hiervoor dient men een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente, dit kost € 15,99 per maand (prijspeil 2015).

Voortgang

In opdracht van Zeestad zijn de asbest- en sloopwerkzaamheden in uitvoering; deze werkzaamheden worden medio eind eerste kwartaal 2016 afgerond. Woningstichting krijgt hierna de grond bouwrijp overgedragen van Zeestad/Gemeente Den Helder. De omgevingsvergunning is inmiddels ontvangen. Op dit moment zijn we druk bezig om alle stukken besteksgereed te maken. We verwachten dat de verkoop medio april 2016 zal starten.

De maquette van dit project (schaal 1:75) is te bezichtigen op het Woonplein van Woningstichting Den Helder, Middenweg 159 in Den Helder.Verkoopinformatie

Voor verdere informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met makelaar Jongewaard-Meijer, telefoonnummer (0223) 612230 of via e-mail: info@jongewaard-meijer.nlGeïnteresseerd?

Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over het project De Hofdame. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen dit ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Den Helder: (0223) 677677.
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 04-09-17
  • Adverteerder Lut
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-11-2014
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0630724319
  • Gezien 282 x
  • Snelcode info 7089342

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail