JSAD

CONTACT

Adres: Vogelzand 3102 | 1788 MA Julianadorp

Tel: 0223-764446 | Mobiel: 06-25181818

OVER ONS

JSAD is een project- en management bureau in Den Helder in informatievoorziening en automatisering. JSAD realiseert doelgerichte implementatie en zorgt voor de  gewenste informatie op de juiste plaats. Termen als concreet, persoonlijk en toegankelijk zijn kenmerken van de dienstverlening van JSAD.

JSAD is vooral gespecialiseerd in vraagstukken rond standaarden en autorisatie in het onderwijs. JSAD ontwikkelt concrete informatieplannen met inzicht in doceren en examineren, verantwoording en informatietechnologie. Bij doceren en examineren wordt doelgericht gebruikt gemaakt van digitale leermiddelen en duidelijke protocollen inzake examinering. Ten tweede is verantwoording van groot belang in het onderwijs. Hiermee worden overzichtelijke rapporten van domeinen, kwalificaties en overige variabelen makkelijk weergegeven. De informatietechnologie van tegenwoordig zorgt ervoor dat onderwijsprocessen in kaart worden gebracht, afstemmen van ICT-mogelijkheden op behoeften uit het onderwijs, beheer van software en gegeven via internet.

Ook ICT-vraagstukken buiten het onderwijs kunnen rekenen op de expertise van JSAD. JSAD realiseert uw informatieplan en maakt interessante en noodzakelijke management informatie voor verschillende doelgroepen beschikbaar, uit uw huidige of nieuwe automatiseringsysteem.

In de huidige maatschappij van informatietechnologie is het afgeven van garantie eerder uitzondering dan de regel. Daarom maakt de garantieregeling van JSAD heel uniek. In het offertestadium bespreken we de doelstellingen, werkwijze en de kosten van uw project. Daarnaast bepreken we nadrukkelijk welke garantie wordt afgegeven en leggen we deze vast in een overeenkomst. Bij JSAD krijgt uw wat er is afgesproken, zoals het hoort.

Het netwerk van JSAD is zeer uitgebreid te noemen, zoals onderwijsinstellingen en leveranciers van automatiseringsystemen.  ICT-managers van vrijwel elk ROC/AOC instelling in Noord-Holland kennen Jan Schrevel, projectmanager van JSAD, en zijn gedrevenheid. Onze kennis altijd up-to-date, systemen worden aantrekkelijk geprijst en meedenken is de norm.

Zoekt u een gedegen adviseur inzake de aanschaf van een nieuw automatiseringsysteem? JSA helpt uw graag. Wij brengen de systemen met bijbehorende mogelijkheden en kosten voor u in kaart.