administratiekantoor Diane de Rijk

Administratiekantoor Diane de Rijk

Weissenbruchlaan 24

2421 GL Nieuwkoop

06-23971017

 

Voor meer informatie bezoek mijn website

Of neem contact met mij op.

Volg mij op Facebook, liken wordt gewaardeerd.

Bent u als ZZP’er op zoek naar een professioneel en betrouwbaar administratiekantoor?

Ik geef u professioneel (belasting)advies en help u met uw volledige online-boekhouding.

 

Introductie

Mijn naam is Diane de Rijk en in 2011 begonnen met mijn eigen administratiekantoor in Nieuwkoop. Ik werkte toen nog in loondienst naast mijn eigen bedrijf. Vanaf april 2016 werk ik de hele week voor mijzelf.

Ik heb mijn Praktijk Diploma Boekhouden in 1992 behaald. Toen ik in 2010 had besloten om een eigen administratiekantoor te beginnen heb ik de opleiding tot houder administratiekantoor met goed gevolg afgerond.

Ik heb eigenlijk altijd banen in de financiële administratie gehad. Echter heb ik ook even bij een bedrijf gewerkt waarbij ik weinig met cijfers had te maken. De meeste mensen hebben een hekel aan cijfers en boekhouding, maar ik miste de cijfers.

Naast Nieuwkoop heb ik ook klanten in mijn naaste omgeving, zoals in Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Woerdense Verlaat en Alphen aan de Rijn.

Ook klanten uit de gemeente De Ronde Venen zijn van harte welkom bij mij! Dit betreft de woonplaatsen Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Amstelhoek, De Hoef, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

 

Mijn diensten

  • Boekhouding. Bij elk bedrijf/onderneming komt er een stuk administratie of boekhouding kijken. Voor uzelf om inzicht te houden in uw bedrijf, maar ook voor de belastingdienst om uw aangifte omzetbelasting in te dienen.  En als er sprake is van financiering door de bank, dan willen zij ook inzicht.
  • Het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, kas en bankafschriften.
  • Administratie en boekhouding uitwerken en controleren.
  • Jaarrekeningen maken.

 

Belastingadvies

Om optimaal gebruik te maken van de verdeling van uw aftrekposten tussen u en uw fiscale partner, kunt u het beste gebruik maken van een specialist. De besparing van tijd en geld is het zeker waard. Omdat er elk jaar wijzigingen doorgevoerd worden in de Belastingwetgeving wordt het snel onoverzichtelijk. Ik vul uw aangifte professioneel en op tijd in. Ik onderhoud voor u alle contacten met de belastingdienst en kom op voor uw belangen.

 

Ondernemersadvies

Als u de beslissing hebt genomen om zelfstandig ondernemer te worden zijn er een aantal belangrijke zaken die u moet regelen.

  • Een goede voorbereiding. Via internet is er veel informatie te vinden, dit is echter zeer algemeen. Vaak blijven er vragen openstaan, die persoonlijk of op zakelijk gebied, niet beantwoord worden. Dan is het fijn om een contactpersoon te hebben die kennis van zaken heeft en deze vragen kan beantwoorden.
  • Een ondernemingsplan. Voor een startende ondernemer is een goed ondernemersplan belangrijk. Dit kan veel problemen voorkomen of verkleinen. Ook voor uzelf krijgt u een beter idee voor uw startpositie in de markt.
  • Een rechtsvorm. Welke rechtsvorm past het beste bij uw bedrijf? De vorm heeft gevolgen voor de aansprakelijkheid en belastingvoordelen /-verplichtingen.
  • Inschrijving bij Kamer van Koophandel. Als u een keuze van rechtsvorm heeft gemaakt, kunt u zich laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel in het handelsregister. Zij geven uw gegevens door aan de belastingdienst en zullen u een belastingnummer toesturen.
  • Modelovereenkomst afsluiten. Voor het aannemen van een opdracht zal er gekeken moeten worden of er wel of geen dienstverband nodig is. In 2017 gaat er veel veranderen, maar is nog veel onduidelijkheid over deze wet.
  • Administratie opzetten. Een goede administratie opzetten en bijhouden is een pré. Het geeft overzicht, maar is ook wettelijk verplicht. Ook bij dit onderdeel kan ik u helpen.

 

Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan kan u contact opnemen via mijn onderstaande contactformulier. 

U kunt altijd een offerte aanvragen van mijn diensten.

http://www.administratiekantoordianederijk.nl/contact-en-offerte.html

 

Ik wens u veel succes met uw onderneming en heet u van harte welkom bij mijn administratiekantoor.

Diane de Rijk 

 

 

 

/files/18088/18087100

 

 

<< Homepage Koopplein De Ronde Venen