De Wensdroom

De Wensdroom, kindercoaching

Carina van Senten - Blomvliet

Kievitslaan 67

3645 KK Vinkeveen

06-57330024

 

dewensdroomvinkeveen@gmail.com

Kijk & Like mijn Faceboek 

Introductie

Ik ben Carina van Senten – Blomvliet. Getrouwd met Duncan en moeder van Judith, Sander en Lars. Sinds 1999 werk ik als (zwem) onderwijzer en geef les aan kinderen en jongvolwassen uit verschillende culturen, met leer- en gedragsstoornissen (ASS). Ik coach en begeleid op ze op hun eigen tempo.

In 2016 heb de opleiding Psychodynamisch kindercoach afgerond aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel. In 2017 ben ik een eigen praktijk begonnen “De Wensdroom” in Vinkeveen. Mijn praktijk richt zich vooral op kinderen en jongvolwassene en hun ouders/verzorgers uit Vinkeveen, Mijdrecht, Wilnis en Abcoude, kortom de gemeente De Ronde Venen.

 

Werkwijze

Er zijn veel kinderen en jongvolwassene met problemen, waardoor het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling vertraagd. Ik begeleid en ondersteun deze doelgroep door middel van diverse trainingstechnieken. Tijdens de behandeling gaan we op zoek naar de kern het probleem en met de juiste training gaan we dit oplossen, zodat je weer stralend en sterk in het leven kan gaan staan.

Psychodynamisch werken houd in dat ik vanuit jouw hulpvraag of situatie werk. Ik geef ondersteuning en/of begeleiding met diverse hulpvragen. Bijvoorbeeld faalangst, gedragsproblemen, pesten, rouwverwerking, hooggevoeligheid, seksuele identiteit, echtscheidingsproblemen.

Ik gebruik verschillende coaching- en trainingstechnieken. Bijvoorbeeld: visualisaties, creatieve werkvormen, Genogram, Bejegeningsmethode (Axenroos), herinneringsboek.

 

Het Programma / Nazorg

Mijn behandelprogramma start ik met een GRATIS telefonisch kennismaking. Hierin overleg ik met u hoe ik het beste kan helpen.

De coaching bestaat uit een totaalprogramma. Deze bestaat uit 4 sessies van ongeveer 1 – 1,5 uur. Om het geleerde in de praktijk te beoefenen, zit er tussen deze sessies 2 weken ruimte. Praktijk-ervaring leert dat er na het volgen van het complete programma, de meeste klachten zijn opgelost, dan wel hanteerbaar zijn. Mocht er behoefte zijn aan vervolg, dan zijn er meerdere sessies mogelijk.

Een totaalprogramma kost € 200,- (incl. btw). Reiskosten worden apart in rekening gebracht.

U kunt deze behandeling als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opvoeren, onder de noemer van psychosociale hulpverlening/ begeleiding. Een andere mogelijkheid is, om als bijzondere ziektekosten op te voeren bij uw belastingaangifte.

 

Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Carina van Senten – Blomvliet

“De Wensdroom”

 

/files/18629/18628077