Grasmaaiers De Ronde Venen

Jachthaven Omtzigt B.V.
Achterbos 24a
3645 CD Vinkeveen
0297-261038

Klik hier om ons te mailen

Klik hier voor onze algemene website

omtzigt-kaartje 

Voor iedereen die woont in Vinkeveen, Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Amstelhoek, De Hoef, Waverveen, Wilnis en omgeving:

Bij jachthaven Omtzigt gelegen aan  Achterbos 24 A  in Vinkeveen vindt  u een bijzonder  uitgebreid assortiment grasmaaiers, bosmaaiers, de nieuwste robotmaaiers, zitmaaiers, tuinfrezen en de alleskunners van Versatool.

Zowel de particuliere als de professionele gebruikers kunnen kiezen uit de ruime voorraad bij Jachthaven Omtzigt.

Uiteraard staan we u bij met vakkundig advies en kunt u rekenen op onze perfecte service.

Wat is, in het kort, het verschil tussen een elektrische grasmaaier en een benzine grasmaaier?

De elektrische grasmaaier is uitstekend in te zetten voor een gazon van 150 tot 550 vierkante meter.

Enige beperkingen zijn obstakels en het te maaien oppervlak en natuurlijk de lengte van het snoer.

De elektrische grasmaaiers zijn zeer compact en licht in gewicht, vrijwel onderhoudsvrij, ze zijn fluisterstil en produceren uiteraard geen uitlaatgassen.

De maaibreedten van de elektrische maaiers zijn 33, 37 en 41 centimeter en alle maaiers met een elektromotor zijn standaard voorzien van een rotostop waardoor de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid extra wordt gewaarborgd.

De maaikracht van de elektrische grasmaaier is even groot als die van de benzine grasmaaier.

De benzine grasmaaier is de beste keuze als u een groot en/of hobbelig gazon heeft en/of niet afhankelijk van een stroomvoorziening wilt zijn. De maaibreedte van benzine grasmaaiers gaat tot 53cm en zijn daarmee geschikt voor grote gazons tot ongeveer 2000 vierkante meter.

Lang en vochtig gras maait de krachtige benzine grasmaaier probleemloos en in een handomdraai. De benzinemaaiers zijn leverbaar met een Mulchsysteem waardoor u uw gazon in één moeite door kunt maaien én bemesten. Naar keuze kunnen de benzine grasmaaiers worden uitgerust met of zonder aandrijving (smart drive), rotostop (messtop) en/of rol.

De assortiment zitmaaier en scootermaaiers van Honda valt ook onder het aanbod van Jachthaven Omtzigt. Met deze maaiers kunt u ieder grasveld, ongeacht de grootte, zeer gemakkelijk maaien.

Het luchtstroomsysteem geleidt de afvoer van het gras naar de opvangbak en er blijft geen grasspriet achter.

De nieuwste Honda robotgrasmaaiers, de Miimo 310 en de Miimo 520, kunnen ook moeiteloos geleverd, geïnstalleerd en onderhouden worden door Jachthaven Omtzigt. Geschikt voor kleine en grotere gazons maaien deze stille robots door weer en wind. U kunt de Miimo op ieder gewenst tijdstip laten maaien. Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur om deze krachtpatsers uit te lezen en te programmeren.

Nieuw in het assortiment van jachthaven Omtzigt is de multifunctionele Versatool van Honda.

De basis van de Versatool bestaat uit een Honda micromotor, 25 of 35cc die met minimale trillingen, geluid en emissies de aandrijving voor de verschillende hulpstukken vormt. De Versatool heeft een groot assortiment uitwisselbare hulpstukken waaronder een bosmaaier, heggenschaar, kantensnijder, tuinfrees, bladblazer en zaagblad. Met Versatool kunt U nu met één motor diverse werkzaamheden in de tuin uitvoeren. Het unieke koppelsysteem is ontworpen om snel en simpel de verschillende hulpstukken te verwisselen.

 

>> Klik hier voor meer informatie

>> Klik hier om weer terug te keren naar Koopplein De Ronde Venen

omtzigt-4liggend-anim