Tarieven & Mogelijkheden

Jouw bedrijf op de eerste pagina van de internet zoekmachines?
Een ‘Koopplein bedrijfspagina’ brengt ieder bedrijf snel naar de eerste pagina van de zoekmachines.
Vraag naar de mogelijkheden in combinatie met een advertentie op Koopplein.nl.
Met lokale zoekopdrachten is Koopplein.nl (bijna) niet te verslaan!

tarievenlijst-afbeelding
Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om te adverteren op Koopplein.nl.
Let op! Vermelde bedragen zijn indicatief en exclusief btw per maand.*

Beste Deal
Ieder Koopplein is uniek en bereikt door de sterk wisselende grootte van de gemeenten een verschillend aantal mensen. Ook de alternatieven om (online) te adverteren verschillen lokaal enorm. De lokale Koopplein-ondernemers kennen het medialandschap in hun gemeente als geen ander. Zij hebben de vrijheid om hun diensten en tarieven hier volledig op aan te passen. Geholpen door de omvang en knowhow van de centrale organisatie bieden zij lokaal altijd de beste deal voor hun adverteerders.

Voor nog geen Euro per dag
Onder meer door bovengenoemde factoren is een eenduidig en exact tarief voor alle 265 lokale Kooppleinen onmogelijk centraal af te geven. Ter indicatie; afhankelijk van het potentiële bereik - aantal inwoners van de gemeente - heb je al een button tussen de  € 0,32 en € 0,99 per dag.

Advies op maat
Benieuwd geworden naar de meest actuele vormen, tarieven, aanbiedingen en acties om op Koopplein.nl te adverteren? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om alle mogelijkheden samen met jou door te nemen. Wedden dat Koopplein.nl de beste deal voor je heeft?

* De indicatieve tarieven zijn centraal geadviseerde vanaf prijzen die niet specifiek voor dit Koopplein hoeven te gelden.