Cartridges en oude mobiele telefoons

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dorine van Rossum-Siebel
type
gevraagd
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Deventer
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2031761

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

HELP DE DIEREN MET UW LEGE CARTRIDGES EN OUDE TELEFOONS.

Met het inzamelen van lege officiële caRtridges /oude telefoons kunt u de dieren steunen.

Stichting Friends of Animals helpt de dieren in nood. Heel wat dieren hebben dringend hulp nodig en u kunt ons daar bij helpen.Met uw lege cartridges of oude telefoon geeft u deze dieren een kans. Vaak worden de cartridges weg gegooid en dit is gewoon weg gegooid geld.
Vraag ook op uw werk, school, aan vrienden en kennissen of zij ook de oude cartridges, telefoons willen doneren aan de stichting.

Niet alleen wordt er zo een bijdrage geleverd aan de welzijn van de dieren in nood maar ook aan het milieu.

Voor een aantal cartridge/telefoons krijgt de stichting een kleine vergoeding, neem even contact met ons op te vragen of uw cartridge ook in aanmerking komt voor een vergoeding.

Voor meer informatie over het verzamelen en inleveren van cartridges kunt u contact opnemen met – dorine@friendsofanimals.nl

Wilt u als bedrijf voor ons inzamelen of heeft een groot aantal gespaard en ben niet in de gelegenheid om het op te sturen? Neem dan even contact met ons op en gaan we kijken of we het bij u op kunnen halen.

De dieren zullen u erg dankbaar zijn voor uw bijdrage

Beschadigde exemplaren ontvangen we geen vergoeding voor.
Alleen hele mobiele telefoons met accu worden vergoed! Ze hoeven het niet te doen, mits ze wel "oplichten" en netwerkontvangst hebben!
Toestellen met waterschade, kapotte lcd scherm of gebroken toestellen, beschadigde cartridges worden echter niet vergoed.

Hartelijk dank namens Friends of Animals!
Met vriendelijke groet,

Dorine van Rossum-Siebel

Deel deze advertentie met:
|