tijdelijke nooddouche verhuur gratis bezorgd

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-07-17
adverteerder
showerrent
type
aangeboden
adverteert sinds
06-08-2013
plaatsnaam
Okkenbroek
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3241426

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Gaat u verbouwen? Wij bieden u een professionele oplossing. Wij hebben vaste prijzen en geen bezorg kosten.

Showerrent is een service gericht bedrijf dat dé oplossing biedt als u uw badkamer gaat verbouwen.
U kent het probleem vast wel: “Waar gaan we nu douchen?”.
De tijdelijke douche die wij leveren kan overal in huis worden geplaatst.

Ook hebben wij een mobiele badkamer te huur.
Onze douchecabines hebben wij in alle soorten en maten, wilt u een degelijke kunstof cabine of kiest u liever voor een degelijke stalen cabine met de keuze voor een gordijn of deurtjes .

Wij leveren desgewenst een speciale stoel voor in de douchecabine voor als u minder valide of slecht ter been bent, ook voor deze extra service rekenen wij geen extra kosten.

Wij zijn een professioneel bedrijf en zijn ingeschreven bij de KvK. Ook zijn wij volledig verzekerd. Wij sluiten alles aan zodat wij ook de verantwoordelijkheid dragen.

Bijna al onze douchecabines zijn voorzien van een eigen warmwatervoorziening en de keuze om deze op warm en koud aan te sluiten dit zonder extra kosten. Met de eigen warmwatervoorziening heeft u constant warm water. De eigen warmwatervoorziening verbruikt alleen stroom als u gaat douchen. Dit kost ongeveer € 0,15 per 10 minuten douchen. In tegenstelling tot een boiler die de hele dag het water warm moet houden. U verbruikt dus geen onnodige stroom.

Wij nemen bij het installeren altijd een afvoerwaterpomp mee indien deze noodzakelijk is zullen wij deze zonder extra kosten voor u installeren. Ook deze worden professioneel gereinigd.

Al onze producten worden professioneel gereinigd dus u bent verzekerd van een frisse nette douche of badkamer.
Wij hebben alle soorten koppelingen en aansluitingen bij ons dus u hoeft ons geen foto's te sturen en moeilijke vragen te beantwoorden onze installateurs/loodgieters hebben jarenlange ervaring. Tevens werken wij met hoogwaardige materialen (dus géén Gardena koppelingen binnenshuis ! dit is voor tuinen en niet voor binnenshuis).

Huren bij ons betekend snel, duidelijk, vakkundig, schoon, scherpe prijs, gratis bezorgd (door heel Nederland), een duidelijke website waar u in één oogopslag kunt zien waar u aan toe bent, waar wij vaste prijzen hanteren en niet allemaal verborgen kosten hebben die het uiteindelijk erg duur maken, geen pagina's vol met klantenreacties en nodeloze informatie waar u als klant niet op zit te wachten.


Mail ons via het contact formulier op de website of bel voor meer informatie: 06 83 53 70 57

Wij werken in heel Nederland:

Werktijden: Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 20:00 uur

Tijdelijke douche,mobiele douchecabine, nooddouche,nood douche, mobiele badkamer, tijdelijke badkamer, sportclubs, verenigingen, scouting, evenementen. verhuur douchecabine tijdelijke douche nooddouche mobiele douche nood doucheverhuur, douche huur, overal douchen, douchen overal,
huur een douche, huren,


Deel deze advertentie met:
|