Polycoat betonverf wit 20 ltr

Doe-het-zelf en Verbouw > Verf, Beits en Lak

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 7.5000
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Polycoat Betonverf / Vloercoating is een kras-, stoot- en slijtvaste verf voor steenachtige ondergronden, zoals betonvloeren, zandcementvloeren, anhydrietvloeren, stenen muren, garagevloeren, etc. Anders dan de naam "Polycoat betonverf" doet vermoeden is deze hoogwaardige betonverf tevens geschikt voor houten ondergronden als vloeren en trappen. Polycoat betonverf / Vloercoating is op basis van polyurethan-alkyd en is geschikt voor binnen en buiten.

Deze betonverf is bestand tegen "normale" belastingen, zoals in uw garage thuis, showrooms, magazijnen etc. Wordt de vloer zwaar belast door bijvoorbeeld heftrucks of palletwagens, dan adviseren wij 2K Epoxy vloercoating CD20 aan te brengen.


 


Betonverf is niet altijd bestand tegen autobanden. In autobanden zitten soms zeer "agressieve" weekmakers die de betonverf kunnen aantasten. Echter worden de weekmakers in autobanden steeds minder aggresief en komt dit probleem meestal alleen voor bij oudere types banden. Voor alle zekerheid adviseren wij in het geval er autos of andere (zware) voertuigen met rubber banden op de vloer worden geplaatst 2K Epoxy vloercoating CD20 aan te brengen.


 


Veelal wordt betonverf in RAL kleuren verkocht. Daarnaast is Polycoat betonverf in meer dan 20.000 kleuren te bestellen.

Voordelen: ● Hoogwaardige kwaliteit

 ● Laag geprijsd

 ● Snel en gemakkelijk aan te brengen

 ● Geen primer nodig

 ● Kras-, stoot- en slijtvast

 ● Voor binnen en buiten

 ● Verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur
 


Glansgraad:
Halfglans

Verbruik: 
Op beton, zandcement, anhydriet of steen: 8 tot 10 m² per liter (voor 1 laag). Echter is het verbruik sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.
Op hout: 10 tot 12 m² per  liter (voor 1 laag)

 


2 tot 3 lagen aanbrengen.

Verdunning: 
Eventueel met TerpentineDroging:
Beloopbaar/overschilderbaar: na 16 uur
Licht belastbaar: na 24 uur
Volledige doorharding: na 7 dagen 

Verwerkingsadvies onbehandelde kale en nieuwe (beton) vloeren: ● Gehele vloer grondig reinigen met Ruwol Surface cleaner en goed laten drogen. Indien het een gevlinderde betonvloer betreft, dan de vloer etsen met Ruwol Etch and Clean en goed laten drogen.

 ● Indien er een curing compound of cementsluier op de vloer aanwezig is, dan de gehele vloer grondig schuren of stralen en vervolgens vrijmaken van stof.

 ● 3 lagen Polycoat betonverf aanbrengen.

Verwerkingsadvies reeds behandelde (beton) vloeren: ● Alle eventuele losse oude verflagen verwijderen.

 ● Gehele vloer reinigen met Ruwol Surface cleaner en goed laten drogen.

 ● De oude vaste verf- of coatinglaag mat schuren. Om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen kan het eventuele zichtbare/voelbare hoogteverschil tussen de oude verflaag en de kale plekken worden gladgeschuurd.

 ● De gehele vloer vrijmaken van stof en eventueel opnieuw reinigen met Ruwol Surface cleaner en goed laten drogen.

 ● De gehele vloer behandelen met 2 à 3 lagen Polycoat betonverf.

Algemeen:
Behandel eerst de randen met een grote ronde kwast en vervolgens het oppervlak met een roller.

Let op! Bij elke aan te brengen betonverf of coating geldt dat de betonvloer minimaal 6 weken oud dient te zijn voordat er een coating op mag worden aangebracht. Is dit niet het geval dan kan de betonverf of coating worden aangetast door het beton, waardoor er onthechting kan optreden. Voor egaline is dat 2 tot 3 weken, afhankelijk van de dikte, temperatuur en vochtigheidsgraad.

Download veiligheidsblad 


 


Onlangs is de benaming "Polycoat betonverf" gewijzigd in "Vloercoating universeel". U krijgt dus blikken geleverd met daarop de benaming "Vloercoating universeel". Er zijn geen wijzigingen doorgevoerd in de samenstelling van het product.Bestel Polycoat betonverf wit 20 ltr direct op VerfBestelSite.nl!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Inhoud: 20 liter of meer
 ● Kleur: Wit
 ● Type: Verf

ADVERTEERDER:
Naam: VerfBestelSite | BouwBestelSite
Tel: 0880284360
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3038496/ko

Kwaliteit voor de laagste prijs!

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice