Belastingaangifte Toeslagen en Administratie

Administratiekantoor Zuidwolde

Interesse in deze pagina? Neem contact op met Koopplein de Wolden

Koopplein de Wolden
Kerkweg 9
7961 AA Ruinerwold

E: dewolden@koopplein.nl
T: 0621143269

Administratie en Belastingaangiftes 

Ons administratiekantoor doet het werk wat u liever niet wilt doen. Voor de meeste zzp-ers en mkb-ers is het bijhouden van een administratie een vervelende bijzaak. En u bent geen administrateur. U houdt zich bezig met datgene waar u goed in bent.

En zo hoort het ook. U doet waar u goed in bent en wij doen datgene waar wij goed in zijn. En dat zijn voornamelijk diverse belastingaangiftes, adviezen en financiële rapportages. Of u nu een bedrijf start, of al een lopend bedrijf heeft, wij weten hoe we u kunnen helpen.

 

Administratiekantoor Zuidwolde voor Particulieren 

Wij zijn er niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. 

De meesten krijgen het al warm als er een blauwe envelop in de brievenbus ligt. Vooral wat daarna komt, namelijk het invullen van de aangifte en het eventueel aanvragen van toeslagen. Vaak valt er best wel winst te behalen, wat de meesten niet eens weten.

Wat kunnen wij als administratiekantoor voor u  betekenen?

Wij kunnen uw aangifte inkomstenbelasting en aanvraag toeslagen verzorgen. Wij kunnen ook de door de belastingdienst ingevulde aangiften voor u controleren.

Toeslagen

Beteft zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag

Heeft u een zorgverzekering, een huurwoning? Heeft u kinderen? Het kan zijn dat u dan recht heeft op een bijdrage in de kosten (toeslagen). Om de toeslagen te krijgen, zal een aanvraag bij de belastingdienst moeten worden ingediend. Dit kunnen wij voor u verzorgen. 

Belastingaangifte

Heeft u ook zo’n moeite met het jaarlijks invullen van de belastingaangifte? En twijfelt u  vaak of alle gegevens op de juiste wijze is ingevuld? Wij kunnen u helpen door de aangifte te controleren of eventueel kunnen wij uw belastingaangifte voor u invullen. Nadat wij de aangifte hebben opgesteld krijgt u van ons een fiscaal overzicht. Uiteraard kunnen wij samen de aangifte nog eens doornemen. Na uw akkoord, zullen wij de aangifte elektronisch verzenden naar de belastingdienst.

Mogelijkheden voor u als administratiekantoor

Als administratiekantoor in gemeente De Wolden kunt u beschikken over deze pagina! De mogelijkheden zijn groots. Twee grote voordelen zijn de vindbaarheid van deze pagina in Google en de mogelijkheid om uw diensten op Koopplein.nl aan te bieden. Dat betekent dat de bedrijfspagina van Koopplein meer is dan zomaar een bedrijfspagina! Interesse? Bel ons op 0621143269 of mail naar dewolden@koopplein.nl