Koopplein de Wolden, google ranking, social media advies & strategie

Koopplein de Wolden

Nieuwe klanten op uw website door Google ranking?

Dan zijn de bedrijfspagina's bij koopplein de Wolden dé oplossing. Voor adverteerders op koopplein kost deze optie slechts € 100,- per jaar. 

Ook wanneer u nog geen eigen website heeft, kan de website op koopplein zorgen voor een professionele uitstraling en een hogere Google ranking

Bedrijfspagina's van Koopplein zorgen voor een betere vindbaarheid (ranking) (SEO)

Ananias Venekamp

Media adviseur

tel: 06-21143269

website: www.koopplein.nl/dewolden

email: dewolden@koopplein.nl

KvK: 60594640

BTW nr: NL 1238.05.326.B01

Algemeen

Koopplein.nl is gebaseerd op een formule die voorziet in een landelijk netwerk van lokale handelsplaatsen op internet. Meer dan 250 gemeentelijke Kooppleinen bedienen de eigen gemeente en samen het hele land. Particulieren kunnen gratis adverteren en rubrieksadvertenties plaatsen. Tevens kunnen ondernemers  rubriekadvertenties plaatsen in diverse rubrieken. Bovendien is er de mogelijkheid om je bedrijf of je evenement in de kijker te spelen met een advertentie.

Adverteren

Uitgevers van de lokale kooppleinen werken zonder duur kantoor en personeel, waardoor de overheadkosten laag blijven. Daardoor kunnen aan het MKB aantrekkelijke en concurrerende tarieven worden aangehouden. Kaderadvertenties op Koopplein.nl vallen op. De meeste staan temidden van de content. Bij de meeste kranten betaalt u daar 3 maal het normale tarief voor! Bij de aandacht voor uw reclameboodschap spelen vorm en inhoud ook een grote rol. Wij besteden daarom veel aandacht aan de layout van uw button, banner of promobloc. Bezoekers van koopplein hebben een koopintentie en dat maakt uw advertentie effectiever dan in een medium dat vooral op informatieverstrekking is gericht. De meeste MKB''ers adverteren met name voor de lokale markt. Via zoekmachines als Google ontvangt Koopplein natuurlijk ook bezoekers van buiten de Wolden.

Bedrijfspagina's

Ook voor bedrijven kan een bedrijfspagina met hoge google-ranking worden aangemaakt. (SEO)

www.koopplein.nl staat momenteel in de top 100 van sites in Nederland. Dit zorgt ervoor dat bedrijven als Google dit als een serieuze partij zien. Daardoor wordt de inhoud van deze sites (content) eerder en beter in de zoekopdrachten van Google verwerkt.

De zoekmachine van Google is nog steeds erg populair. Steeds als mensen een zoekopdracht plaatsen in Google, vinden ze of uw website, of die van Koopplein met uw gegevens erin verwerkt.

Koopplein werkt graag samen met u om het beste resultaat eruit te halen.

Koopplein de Wolden

Ananias Venekamp