Spiegels en Glas Graveren

Glasatelier Ruinerwold

Dokter Larijweg 24

7941 NL  Ruinerwold

0522 48 26 44

ruinerwold@glasatelier.net

www.glasatelier.net

 

Openingstijden:

Woensdag: op afspraak

Donderdag en vrijdag: van 9.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdagochtend: van 9.00 uur tot 12.00 uur

 

Spiegels en Glas Graveren

Glasatelier Ruinerwold doet van alles op het gebied van laseren en graveren. De meeste opdrachten zijn voor het graveren op glas en spiegels, maar ook voor het graveren op steen en hout kunt u bij ons terecht. Alles wordt bij ons op maat gemaakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Graveren

Voor het graveren en stralen op spiegels en glas, bent u bij Glasatelier Ruinerwold aan het juiste adres. Graveren op glas is door een jarenlange ervaring in goede handen bij Glasatelier Ruinerwold. Ook voor het graveren van dat ene dierbare glaswerk ben je hier op het juiste adres. Geen minimale afname, maar wel maatwerk en een snelle levering. 

Het werk is vaak een combinatie van zandstralen en graveren. Door het handmatig werken kunnen de punten die belangrijk zijn voor de afbeelding beter tot hun recht komen. Ook kunnen achtergronden eventueel weggelaten of veranderd worden. Gezandstraalde spiegels worden meestal gebruikt als wanddecoratie. Erg leuk voor een cadeau bij o.a. een huwelijk, jubileum, opening, geboorte of gewoon een persoonlijk cadeau.

Wat ook erg mooi is, is het graveren van drinkglazen, zoals longdrink-, thee-, whiskey-, bier-, champagne- en wijnglazen… Voorzien van een naam blijkt dit vaak een zeer gewaardeerd cadeau. Een tekst kan in elk gewenst lettertype worden gegraveerd. Dit kan dus sierlijk zijn, maar ook zakelijk. 

Alles wordt met de hand gemaakt. Daardoor hebt u altijd een uniek en persoonlijk cadeau.

Laseren

Ook heel succesvol is het laseren van spiegels, vlakglas en natuursteen. Het geeft een indrukwekkend resultaat doordat alles erg bijzonder is gedetailleerd. Voor het laseren op natuursteen wordt het Glasatelier dan ook steeds vaker gevraagd voor bijvoorbeeld kleine grafmonumenten.

De techniek van het laseren heeft voor veel extra mogelijkheden gezorgd. Zo kan er op glas, steen of hout bijzondere portretten, dieren, auto's, trekkers, complete vrachtwagens, gebouwen, etc worden gelaserd.

Zolang het in de straalkast of het laserapparaat past, kan Glasatelier Ruinerwold aan bijna al uw persoonlijke wensen voldoen.

Schott Zwiesel glas

Glasatelier Ruinerwold verkreeg in 2014 het dealerschap van Schott Zwiesel glaswerk. Deze karafffen met bijbehorende glazen combineren een uitstekende kwaliteit met een prachtige vormgeving. Een relatiegeschenk waarmee u zich als ondernemer kunt profileren.

 Jannie en Douwe voeren in overleg met u een bestaand ontwerp op spiegels uit. Traditioneel of modern, maar altijd pas na een vrijblijvende offerte en een uitgebreid advies.

Zowel particulieren, bedrijven of diverse instellingen hebben het atelier al gevonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom, loop gerust eens binnen en heeft u vragen, neem dan contact op om u verder te laten informeren over de ongekende mogelijkheden met glas. Verras uzelf door dit ambachtelijk vakmanschap!

 

Glasatelier Ruinerwold.

Echt iets bijzonders!