verbouwen beleggingspand Duitsland

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
IRMA Teelen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Doetinchem
telefoon
0314640740
gezien
38 x
snelcode info
1679818

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Aansturen van diverse bouwkundige werkzaamheden zoals:-Inschakelen Architekt voor bouw- of verbouwplannen - opstellen bestek-Bouw- of verbouwvergunningen - Bauanfragen-Statische Berechnungen - Statische Standsicherheitsnachweis-N?tzungs?nderungen -Brandschutzkonzepten (veelal voor horeca)

Werkwijze Adviesbureau . Tolkamp .

Het beheren en exploiteren van een beleggingspand en de omgang met huurders kan eigenaren voor problemen stellen die ze niet een twee drie kunnen oplossen. Dit kan nog erger worden door communicatie en cultuurproblemen. Ook het ontbreken van kennis van de Duitse wetgeving kan extra water op het vuur gooien. Adviesbureau . Tolkamp . helpt sinds 1999 beleggers in Duits vastgoed met praktijk raad en daad om rendement te behouden of te verbeteren. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u professioneel en vakkundig ter zijde bieden uiterst brede en professionele advisering bij het beheren van Duits onroerend Wij hebben jarenlang handson ervaring in Duitsland opgedaan en zijn hier jarenlang woonachtig geweest waardoor we de Duitse cultuur en mentaliteit als geen ander kennen de markt, de taal en de regelgeving tot in de puntjes en kunnen met deze ervaring uw zaken goed, snel en daadkrachtig u informatie over hoe wij u kunnen helpen om uw rendement te verbeteren, mail dan naar .

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|