Beleggingspand Duitsland ankoopbegeleiding

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
IRMA Teelen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Doetinchem
telefoon
0314640740
gezien
75 x
snelcode info
1715903
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Aankoopbegeleiding Duits beleggingsobject

Veel Nederlanders denken dat het kopen van een beleggingsobject net zo gaat als in Nederland. Dit blijkt in de parktijk vaak anders uit te degelijke kennis van de Duitse markt, streek, cultuur en taal kan dit een hachelijke onderneming voor u worden.

Uw rechtspositie in Duitsland als koper is anders en na het tekenen van het notariscontract zit u aan uw koop belangrijkste om te weten is dat een een eigenaar van vastgoed in Duitsland geen informatieplicht plicht heeft. Daarbij komt nog dat de de Duitse makelaar geen onderzoeksplicht heeft.

Hij kan in zijn aanbieding volstaan met het doorgeven van de gegevens die de eigenaar hem opgeeft zonder die te controleren. U als koper heeft in Duitsland dus de onderzoeksplicht. Dat wil dus zeggen dat de koper alle zaken omtrent de aankoop moet controleren op juistheid. Doet u dat niet of niet voldoende dan kunt u de makelaar of de eigenaar hier dus niet meer aansprakelijk stellen.

Dit is dus een groot verschil met Nederland. Wat kan adviesbureau . Tolkamp . als ervaringsdeskundige voor u betekenen?Wij kunnen u begeleiden met de aankoop van een beleggingsobjekt en hanteren hiervoor een drie stappenplan.

Dit om kosten en tijd te besparen.

Stap 1: objektbeoordeling (deskresearch)
Stap 2: objektbezichtiging (fieldresearch)
Stap 3: due dilligence (deskresearch)

Elke stap dient doorlopen te worden alvorens een volgende te zetten. In feite onderzoeken we bij elke stap weer de aangeboden informatie op juistheid. Het is ons gebleken dat vaak al tijdens stap 1 bij de objektbeoordinging al vaak zaken naar boven komen die niet in lijn met de verwachtingen zijn. Dan stopt meteen het proces en dat bespaart u veel kosten.

Wij raden u aan om met ons deze stappen te doorlopen. Dit scheelt u tijd en geld, maar vooral veel problemen achteraf. Mail ons vrijblijvend voor onze werkwijze met betrekking tot het stappenplan en onze tarieven. tel. 0314 668024

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|