Compacte Omgekeerde Osmose Systeem

Compacte Omgekeerde Osmose Systeem met Drukpomp
Deze Compacte Omgekeerde Osmose Systeem wordt ingebouwd onder in de aanrecht en wordt geleverd met een drukpomp / boosterpomp.Een Compacte 5 fase RO systeem met ingebouwde 8 liter tank en anti-Lek sensor zodat het systeem stopt bij lekkage.Deze Compacte Omgekeerde Osmose Systeem model heeft een klassiek elegant ontwerp; gecombineerd met multioctrooi componenten, het RO systeem ziet er schoner en ruimte efficiënter uit.Systeem is makkelijker schoon te maken. Geen rondslingerende slangen meer en win op ruimte.Snellere aansluiting/installatie door alleen de juiste slang in de juiste adapter te steken.
Kan 280 liter water per dag filteren.
Automatisch aan en uitschakeling met automatische spoeling van het systeem.

Werking Waterfilters
Fase 1: 5 Micron sediment filter: Het is efficiënt in het verwijderen van vuil, roest, slib en zanddeeltjes.Fase 2 Carbon Filter: Filtert chemische stoffen, mechanische stoffen, gloor en stoffen die de slechte smaak en geur in uw drinkwater veroorzaken. Het verwijdert 99% van de organische chemicaliën. Het zorgt voor verbetering van smaak, geur en kleur. Het blokfilter van koolstof verstrekt efficiënte filtratie om uw membraan te beschermen. Het voorziet betere membraan prestaties tot 95%.Fase 3: koolstof Filter: Filtert chemische stoffen, mechanische stoffen, gloor. Het verwijdert 99% van de organische chemicaliën. Het blokfilter van koolstof verstrekt efficiënte filtratie om uw membraan te beschermen. Het voorziet betere membraan prestaties tot 95%Fase 4 Omgekeerde Osmose Membraan: Een dunne film composite (TFC) van hoge kwaliteit welke 280 liter per dag verwerkt. Deze laat alleen zuiver water door, onzuiverheden houdt het tegen. Onzuiverheden gaan via de afvoerslang naar de afvoerpijp. Membraan filter verwijderd onder andere: lood, koper, barium, chroom, natrium, cyanide, ammonium, kwik, bromide, cadmium, driewaardig chromium, radium, magnesium, fluoride, nitraten, nitriet en nog veel meer onzuiverheden) Tank: Water wordt vervolgens opgeslagen in de watertank (capaciteit ca 8 liter).
Fase 5 Post Carbon Filter: Deze Post carbon filter verwijdert nare smaken en geuren om de kwaliteit van uw drinkwater te verbeteren. Wij gebruiken NSF goedgekeurde Post carbon filters om de smaak van het water te waarborgen.Onze filters mag met voedsel in contact komen en is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 1935/2004 EEC.

Specificatie:
Gewicht: 17 kg
Hoog: 43 cm
Breed: 25 cm
Diep: 41 cm

Lage druk switch (beschermt de pomp tegen droogloop)
Hoge druk switch (schakelt de pomp uit als de tank vol is)
Controle klep na membraan huis (dit zorgt ervoor dat de water dat de membraan heeft verlaten niet terug kan lopen in de membraan huis)
Anti-lek sensor (Het systeem stop automatisch wanneer er lekkage optreed).


Waarom Waterfilterexpert?

 ● Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
 ● Gratis verzending vanaf €20,-
 ● Altijd Staffelkorting!
 ● Veilig en betrouwbaar bestellen
 ● Goedkoopste prijs garantie
 ● Groot assortiment
 ● Veel betaalmethoden: iDeal - Bankoverschrijving - Afterpay - PayPal - Credit Card - MisterCash

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8438473573615
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Alapure


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 350
  • Datum plaatsing 16-09-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Waterfilterexpert
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 22-01-2018
  • Plaatsnaam Doetinchem
  • Telefoon 0314765550
  • Bekeken 35 x
  • Snelcode info 19367972
Bezorgservice