Gewapende betonplaten megaplaten betonwanden geluidscherm


92023xhb
Gewapende betonplaten megaplaten betonwanden geluidscherm wandpanelen met wapening

 

Als zodanig nog weer bruikbaar maar ook toepasbaar als koepad kuilsilo silowanden

Nog beschikbare aantallen en formaten;

16 stuks van 400 x 200 x 14cm (1 plaat beslaat 2 x 4 = 8m2)

 

Deze platen zijn voorzien van wapening. Op de foto staan ze nog in functie, inmiddels zijn ze gerooid en liggen in opslag.


Prijs; € 108 excl. BTW en transport (€ 13,50 p/m2)
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is af te halen in de regio Wolvega. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.

Indien gewenst kunnen wij het transport voor u organiseren. Geef ons het leveringsadres en de gewenste hoeveelheid platen door en u ontvangt een offerte op maat.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email; brimahandel@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)

PS; nog niet gevonden wat u zoekt?? Stuur ons een mailtje voor een overzicht met nog véél meer aantrekkelijke en laag geprijsde aanbiedingen.Zie ook alle advertenties voor meer leuke spullen voor weinig geld. Ons aanbod wordt dagelijks uitgebreid met de meest uiteenlopende goederen en objecten.


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Dikte: 100 mm of meer
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Materiaal: Betonplex


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice