Professioneel verhuur advies bij Domica Dordrecht

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
03-04-17
adverteerder
Domica Dordrecht
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Dordrecht
telefoon
0786311954
gezien
97 x
snelcode info
5792741
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 12
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 84
 ● Bouwjaar: 1947
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3311TV
 ● Straatnaam: Vest
 ● Plaatsnaam: DORDRECHT

OMSCHRIJVING:

Wie zijn of haar woning in de verhuur wilt zetten kan vanaf nu via Domica Dordrecht professioneel advies inwinnen.

Domica Dordrecht is sinds medio 2015 officieel lid van brancheverenging VBO. “Om lid te worden van de VBO moeten wij  aan bepaalde voorwaarde voldoen en is ons personeel geschoold”. Aldus een opgewekte medewerker van het bedrijf.

“Eind 2014 hebben wij vanuit Domica gezamenlijk een cursus huurrecht gevolgd vanuit het VBO en hebben daarna examen gedaan. Het is een goed gevoel om te weten dat ons personeel nu goed geschoold is en wij onze klanten dus goed kunnen adviseren”.

“Verhuurders zijn zuinig op hun woonruimte en wij begrijpen dat het een voorrecht is om een woning van een verhuurder te mogen bemiddelen.”  Domica Dordrecht doet er alles aan om dit zo professioneel mogelijk te doen met de kans op zo min mogelijk leegstand.

Dat Domica hard in ontwikkeling is, is voor een buitenstaander goed merkbaar. Zo is er de nieuwe website die voldoet aan alle laatste voorwaarden op het gebied van bijvoorbeeld vindbaarheid. Een medewerker vertelt: “wij zijn erg blij met de nieuwe website. Niet alleen is de nieuwe website erg gebruiksvriendelijk, ook geeft het ons meer mogelijkheden om aanbod nog beter te presenteren. Het aantal zoekers, dit zijn mensen die op zoek zijn naar woonruimte, neemt dan ook in grote mate toe.

Domica Dordrecht is een dynamisch bedrijf dat op dit moment hard aan het groeien is. “Domica is natuurlijk al langere tijd een gevestigde naam in de markt, het is mooi dat we dit nu nog verder uit kunnen bouwen”.

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning of heeft u per direct een woning beschikbaar? Neem dan contact op met Domica Dordrecht, de koffie en medewerkers staan voor u klaar!


ADVERTEERDER:
Naam: Domica Dordrecht
Tel: 0786311954
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4444277/ko


Domica Dordrecht is de grootste woning verhuur makelaar in de regio Dordrecht, Gorinchem en Tiel.  Wilt u een huis huren of wilt u uw woning verhuren in de woonplaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giesendam, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Leerdam, Meerkerk, Vuren, Hoornaar, Dalem, Gorinchem, Alblasserdam, Schelluinen, Papendrecht of Tiel neem dan nu contact op met Domica .  Domica Dordrecht verhuurt uw woning snel, veilig en vertrouwd . Domica Dordrecht beschikt over grootste aanbod van huurwoningen in Zuid Holland.

Deel deze advertentie met:
|