Met spoed huurwoningen gezocht in Dordrecht

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
04-04-17
adverteerder
Domica Dordrecht
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Dordrecht
telefoon
0786311954
gezien
82 x
snelcode info
6333699
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 80
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 280
 ● Bouwjaar: 1990
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Etage, Studio, Corridor flat, Service flat, Souterrain, Vrijstaande woning, Half vrijstaande woning, Verzorgingsflat, Woning met bedrijfsruimte en Overige soorten
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3311TV
 ● Straatnaam: Vest
 ● Plaatsnaam: DORDRECHT

OMSCHRIJVING:

Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Domica is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verhuur van woonruimten en huurwoningen. Wij bemiddelen en beheren in zowel zelfstandige dan wel onzelfstandige woonruimte in iedere prijs categorie. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren bij Domica Dordrecht kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Verhuur advies op maat! Bij Domica Dordrecht

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. 

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met veel multinationals, bedrijven en overheidsinstellingen om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.

Huurders

Wij selecteren en screenen geschikte kandidaten voor uw huurhuis.. Domica Dordrecht bemiddelt alleen voor huurders die:

 ● inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond en hun situatie
 ● financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.


Voor kandidaat-huurders plannen wij een bezichtiging. Als een huurder besluit om uw woning te gaan huren, maken wij desgewenst een huurcontract op. Tevens wordt er bij de incheck een inspectierapport opgemaakt.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit een aantal verschillende activiteiten gericht op uw specifieke wensen als verhuurder.

 ● Advies op korte en lange termijn;
 ● informeren over juridische en financiële mogelijkheden;
 ● adverteren (internet, mailings, samenwerkingsverbanden);
 ● inspecteren van de woning (inspectierapport met foto’s tijdens oplevering woonruimte);
 ● inventariseert voor u (selecteren, screenen en matchen van huurders);
 ● incasseert de eerste betaling voor u (waarborg + 1e maand huur);
 ● assisteert u in onderhandeling en vastleggen afspraken;
 ● biedt tevens de mogelijkheid tot beheer (tegen nader overeen te komen vergoeding) en mogelijk met of zonder huurgarantie.


Staat uw woning in de verkoop

Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning "tijdelijk" verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de "Leegstandswet".

Voorafgaand aan het tekenen van de huurovereenkomst vraagt Domica Dordrecht de verhuurder een kopie paspoort of eigendomspapieren te overhandigen. Deze maatregelen neemt Domica zodat u als eigenaar niet door derden gedupeerd kunt worden. Wij vragen uw begrip hier voor.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Drukke weg, Rustige weg, Vrij uitzicht, Vaarwater en Water
 ● Extras: Balkon, Bedrijfsruimte, CV ketel, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Sauna, Stoomcabine, Schuur of Berging, Open haard, Dakterras, Monument, Lig- of zitbad, Lift, Jacuzzi en Zwembad
 ● Tuinoppervlakte (in m²): 100
 ● Aanbieder: Met makelaar
 ● Prijsvoorwaarde: Prijs per maand (inclusief)
 ● Beschikbaar per: Direct
 ● Huurperiode: Onbepaalde tijd

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Dordrecht
Tel: 0786311954
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4736364/ko


Domica Dordrecht is de grootste woning verhuur makelaar in de regio Dordrecht, Gorinchem en Tiel.  Wilt u een huis huren of wilt u uw woning verhuren in de woonplaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giesendam, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Leerdam, Meerkerk, Vuren, Hoornaar, Dalem, Gorinchem, Alblasserdam, Schelluinen, Papendrecht of Tiel neem dan nu contact op met Domica .  Domica Dordrecht verhuurt uw woning snel, veilig en vertrouwd . Domica Dordrecht beschikt over grootste aanbod van huurwoningen in Zuid Holland.

Deel deze advertentie met:
|