Cosmetisch Huidinstituut Dronten

Cosmetisch Huidinstituut Dronten
Het Spaarne 45
8253 PE Dronten
0321 769 061
 

 

Openingstijden:
Maandag:            8.00 tot 22.00 uur
Dinsdag:             8.00 tot 22.00 uur
Woensdag:          8.00 tot 22.00 uur
Donderdag:         8.00 tot 22.00 uur
Vrijdag:              8.00 tot 22.00 uur
Zaterdag:           Wisselend, bel voor het maken van een afspraak

Zondag:              Gesloten

Cosmetisch Huidinstituut Dronten

We werken in een modern, stijlvol onderkomen in het ‘’Business & Leisure Park Kwintus Nova’’ in Dronten, Flevoland. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Het instituut heeft een riante ontvangstruimte en 4 ruime behandelkamers. Wij bieden een zeer breed aanbod op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en wellness. Wij zorgen voor een effectieve aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen door middel van cosmetische en medische behandelingen. We bieden u meerdere specialisaties aan waaronder: acne, permanente make-up, elektrisch ontharen, botox & fillers, zuurstoftherapie, bindweefselmassage, LPG endermologie, littekenreductie-therapie, fruitzuren, couperose en rosacea. U wordt behandeld met de nieuwste, gespecialiseerde apparatuur, verschillende behandeltechnieken en hoogwaardige producten die huidherstel en daadwerkelijke huidverbetering bieden. Daarnaast bent u uiteraard ook bij ons welkom voor ontspanning en wellness.

Resultaat in huidverbetering

Wij werken samen met meerdere schoonheidsspecialisten, huidcoaches, een cosmetisch arts, een huidtherapeute en een permanente make-up specialiste. Samen met dit vakkundig en toegewijd team van specialisten staan wij voor klaar. Wie echt resultaat wil redt het niet alleen!

Door dit brede aanbod willen we waarmaken wat we beloven; resultaat in huidverbetering. U bent van harte welkom in ons instituut!

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via           0321-769 061.