SitioDeJamón

SitioDeJamón

De Deimt 28

8252 JE Dronten 

Tel: 0321 324022

Mob: 06 156 7 1520

Email: info@sitiodejamon.com

www.sitiodejamon.com

SitioDeJamon is een webwinkel en cateringbedrijf in Spaanse delicatessen en brengen wij de Spaanse keuken bij jou thuis!

Even voorstellen
Wij zijn Arian & Carmen en samen runnen wij SitioDeJamon. Arian komt oorspronkelijk uit de techniek maar is al zijn leven lang dol op koken & lekker eten en laat graag iedereen mee genieten. Carmen is net zo ondernemend, werkt nog vier dagen in de week in het ziekenhuis en is het organisatorische talent achter Sitiodejamon. Samen delen wij de liefde voor de Spaanse hammen delicatessen en hier willen wij graag een succes van maken!

Onze producten
Wij verkopen authentieke Spaanse producten. Hierbij kun je denken aan de bekende Pata Negra met been en houder. Onze Spaanse kaas, lang gerijpte Manchego maar ook de minder bekende jongere kazen. Fuets, Spaanse worst en olijven en ga zo maar door, het heeft allemaal één ding gemeen, eerlijke echte Spaanse producten die je hier niet snel tegenkomt. Buiten deze delicatessen verkopen en werken wij ook met Flevolandse streekproducten, deze ultieme combinatie maakt alles nog unieker dan het eigenlijk al is.

Wat doen wij?
Sinds een jaar beheren we www.sitiodejamon.nl, een goedlopende webwinkel met onze producten. Daarnaast staan wij met onze hammen, delicatessen en streekproducten op markten door het hele land. Ook organiseren we proeverijen of worden gevraagd om proeverijen te geven op locatie. We verzorgen tapasavonden of uitgebreide catering en Spaanse thema avonden. Thuis bij onze gasten, sponsoravonden van sportverenigingen of als leuke en originele variatie op een bedrijfsfeest.