Productieplanner

Neways Electronics.B.V.Ben jij een Planner in hart en nieren en zit het verbeteren van logistieke processen in jouw DNA? Start dan je loopbaan als Productieplanner bij Neways. In deze rol ben jij de belangrijkste schakel tussen productie en logistiek en vervul je een echte spilfunctie. Je draagt bij aan een goede logistieke performance van het bedrijf naar onze klanten en een optimale planning van productieorders in de fabriek. Wil jij daarnaast werken binnen een open en informele no-nonsens cultuur met een prettige werksfeer en volop ruimte voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Productieplanner?
Als Productieplanner weet je als geen ander hoe je productieorders beheert. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning en je wordt uitgedaagd om onze supply chain processen en organisatorische performance continue te verbeteren. Dit doe je dagelijks in je functie en in samenwerking met het team om te kijken wat er goed gaat, of juist niet en waar verbeteringen nodig zijn. Daarnaast ben je nauw betrokken bij New Product Introduction (NPI) projecten, waarbij je in kaart brengt wat de uitdagingen zijn ten aanzien van nieuwe producten en hoe deze in het productieproces kunnen worden meegenomen. Als onderdeel van logistics team betekent dit dat je een belangrijke sparringpartner bent voor de Productieteamleiders en logistics Engineers. Je gaat na wat klanten precies vragen, wat er nodig is en wat er daadwerkelijk gehaald kan worden qua planning. Indien nodig voer je wijzingen door in de planning en draag je zorg voor de informatievoorziening daarover aan de interne betrokkenen. Ook weet je snel te schakelen met het magazijn over aangeboden productieorders, materiaaltekorten, salesorders en verzendingen.

Tot je taken behoren verder:
-het beoordelen en inbrengen van productieorders;
-orderacceptatie op basis van materiaalbeschikbaarheid en beschikbare capaciteit;
-het herplannen en herbevestigen van verkooporders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit en/of op basis van gewijzigde vraag of prioriteitsstelling van de klant;
-het uitzetten en coördineren van benodigde acties naar aanleiding van de klantenvraag;
-efficiënte planning van mensen, middelen en materialen;
-aanpassingen van planningen bij storingen en herplanningen;
-informatieverstrekking aan logistiek, engineering, inkoop, productie, logistiek teamleider;
-genereren en bijhouden van KPI’s.Functie-eisen


Wat vragen we van je Productieplanner?
Je weet als geen ander hoe je gestructureerd en planmatig te werk moet gaan. Je kritische blik en kennis van productieprocessen helpen je om er continu voor te zorgen dat het interne proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Je bent hands-on en creatief in het vinden van oplossingen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beoordeelt elke keer weer of de planning haalbaar is. Eventuele problemen weet je tijdig te voorkomen of op een pragmatische manier op te lossen. Mocht dat niet lukken dan schroom je niet om dit te escaleren naar de betreffende manager. Daarnaast ben je goed in het onderhouden van contact met onder andere de Productieteamleiders en Logistics Engineers en weet je op verschillende niveaus te communiceren.

Verder vragen we:

-een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Logistiek, Bedrijfskunde of Supply Chain Management;
-enige werkervaring met logistieke processen;
-goede kennis en ervaring met MS Office en ervaring of affiniteit met ERP pakketten (bij voorkeur BaaN);
-goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pre;
-fulltime beschikbaar;
-dat je woonachtig bent in de regio Echt, Roermond, Eindhoven, Maastricht of Venlo.Arbeidsvoorwaarden


Wat bieden wij je als Productieplanner?
In de rol van Productieplanner bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:


-27 vakantiedagen
-13 adv-dagen
-8% vakantiegeld
-Flexibele begin- en eindtijden
-Opleidingsmogelijkheden
-Pensioenregeling
-Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.
Sollicitatieprocedure


Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Mike Bijster, recruiter, via +31-628491152. Mike legt je graag uit wat de functie Productieplanner inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website: www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Locatie: Echt

Salaris indicatie:

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706315/neways-electronics-b-v-productieplanner-echt
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Neways Electronics.B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-10-2018
  • Plaatsnaam Echt-Susteren
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570100

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.