Anderland 3 - Berg van Zwart Glas - Tad Williams

Te koop : Anderland 3 - Berg van Zwart Glas

UITGAVE : 2000
UITGEVERIJ ; Luijtingh Sijthoff
ISBN 9789024534869
Paperback.
zo goed als nieuw.
klein plekje op schutblad.
Auteur: Tad Williams
V517

OPHAAL PRIJS : € 8,95 , nu in prijs verlaagd € 5,00
Pakketpost : porto kosten koper.
€ 4,50 DPD van / naar service point
€ 5,00 DHL van / naar service point
€ 5,75 DHL van service / naar huisadres
€ 6,50 DPD van service / naar huisadres
€ 6,50 POSTNL van service / naar huisadres

DPD + DHL service punt :levertijd 1-3 werkdagen.
DPD +DHL + Postnl thuisadres : bezorgt de volgende werkdag


boekbeschrijving:
Toen schiep de mens Anderland. In het krachtigste simulatienetwerk aller tijden kan elke fantasie werkelijkheid worden - ten koste van de geestelijke gezondheid van duizenden kinderen. Paul Jonas heeft van haar gedroomd. Hij kent haar zo, goed - haar mooie vreemd gevleugelde vorm, haar bedroefde ogen - maar de herinnering aan de vrouw die zichzelf beschreef als een 'gebroken spiegel' is hem ontsloten. In zijn droom gaf ze hem een boodschap: 'Er is een zwarte berg die tot de hemel reikt, die zelfs de sterren bedekt. Vind die berg. Daar liggen al je antwoorden'. Paul Jonas weet dat die boodschap zijn enige hoop is om het ongelooflijk complexe Anderland te overleven. En Orlando Gardner hoort van de slapende vrouw een geheimzinnige sleutel: 'jullie zijn allen groepen. Vind wat je zoekt bij de zonsondergang op de muren van Priamus. Wat betekent dat?

Recensie(s)
Dit is het derde deel van wat de vierdelige Anderland-serie zal worden. Mensen uit verschillende tijdperken zitten nog steeds opgesloten in de virtuele wereld van Anderland. Dit deel volgt met name Orlando Gardner, een van de jongeren die in Anderland gevangen zit. Via het antieke Egypte en een Gormenghast-achtig huis komt het verhaal tot een ontknoping voor de poorten van Troje. Het plot is als een labyrint; complex en verwarrend. Kennis van de voorgaande delen is noodzakelijk; de samenvatting voorin dit deel is slechts een lapmiddel. De stijl is helder en beeldend. Origineel is de mengeling van geschiedenis, fantasy en sciencefiction, waardoor de auteur bijvoorbeeld met een oud-Grieks vliegdekschip op de proppen komt. De auteur speelt met de concepties van de lezer, met verrassende resultaten. De werelden in Anderland worden treffend neergezet en de constante dreiging van de kwaadaardige Graalbeweging zorgt voor een goede spanningsboog. Een sterke serie van een vooraanstaande auteur.

  • Prijs € 5
  • Datum plaatsing 27-05-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder José
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-05-2015
  • Plaatsnaam Bennekom
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 165 x
  • Snelcode info 14910938

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice