Paardenboxen - buitenstallen - loopstallen - opvoe

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Folmer Hekwerken
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lunteren
telefoon
n.v.t.
gezien
50 x
snelcode info
1699602

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Goede huisvesting is voor een paard van levensbelang. Schoon, droog, veilig en natuurlijk duurzaam en mooi. De paardenstallen van Folmer zijn al meer dan 10 jaar een begrip bij paardenliefhebbers. Deze jarenlange ervaring vindt u terug in de kwaliteit van onze stallen. Wij gaan voor betaalbare kwaliteit en gebruiken duurzame materialen om uw viervoeter veilig op stal te laten verblijven, want een paard zet je immers niet zomaar op stal. Doordat wij alles zelf fabriceren kunnen wij zonder probleem een stal op maat maken, tevens kunnen wij u helpen met het ontwerpen van uw stal, er zijn diverse mogelijkheden om van een standaard box een bijzonder geheel te maken. Wij leveren onze stallen aan de professionele paardenhouderij, maar ook de liefhebber met ??n paard is bij ons van harte welkom. Gaat u ook voor veiligheid, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit, dan kiest u voor paardenboxen van Folmer

Paardenboxen van Folmer worden vervaardigd uit eerste klas materialen.
Alle gewenste afmetingen zijn mogelijk door het maatwerk dat we leveren.

Om u een passend advies te kunnen geven nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.Een grote showtuin en een showroom zijn aanwezig bij ons pand te Lunteren.

Folmer Hekwerken
Kauwenhoven 35
6741 PW Lunteren

Tel.:0318-482619
onze site kunt u foto's bekijken van paardenboxen, buitenstallen, loopstallen, buitendeuren, opvoelboxen, trainingsmolens en lichtmasten welke de afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.


Openingstijden;

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 - 12.00 uur


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|