Hondenkennel, autokooi, speelweide, nachthok, katt

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Folmer Hekwerken
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lunteren
telefoon
n.v.t.
gezien
114 x
snelcode info
1702592

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor uw trouwe viervoeter wenst u het allerbeste. Of u de hond nu hobbymatig houdt, er tentoonstellingen mee loopt of als werkhond traint, een goede huisvesting is belangrijk. Hiervoor bent u bij Folmer aan het juiste adres. Wij hebben praktisch alles op het gebied van honden huisvesting, zowel binnen- als buitenshuis.
Alles wordt door ons in eigen werkplaats vervaardigd, zodat afwijkende maten ook mogelijk zijn. Onze hondenkennels zijn van hoogwaardige kwaliteit, diervriendelijk, praktisch en onderhoudsvrij. Standaard maten zijn meestal op voorraad, de maten hiervan zijn 1,5 2 en 3 meter.
Deze kunnen natuurlijk aangepast worden aan uw wensen.
Verder is er voor grote honden een spijlafstand 9 cm
en voor kleine honden en puppy's een spijlafstand 5 cm.

Wij leveren aan de professionele dierenpensions en asielen, maar ook de liefhebber van ??n hond is bij ons van harte welkom.
Op onze site kunt u foto's bekijken van onze hondenkennels, puppyrennen, verenigingsboxen, autokooien en buitenrennen.

De hondenkennels van Folmer zijn gemaakt van eerste klas staal en van extra dikke kokers, een unieke hondenkennel die u niet zomaar bij andere leveranciers aantreft.
Elibart Folmer nodigt u dan ook uit om de hondenkennels te komen bekijken in de showroom van Folmer Hekwerken.

Alle producten worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm (NEN en ISO 1461) in- en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL- kleur gecoat.

Alle gewenste afmetingen zijn mogelijk door het maatwerk dat we leveren.

Om u een passend advies te kunnen geven nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Folmer Hekwerken
Kauwenhoven 35
6741 PW Lunteren
Tel 0318-482619

Op onze site kunt u foto's bekijken van diverse hondenkennels, autokooien, nachthokken, werpkisten en kattenkooien welke de afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Openingstijden showroom ma t/m vrij 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 8:00 tot 12:00 uur
's-Avonds op afspraak[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|