Fascinerende Raadselen Van De Mensheid

Te koop : Fascinerende Raadselen Van De Mensheid

Auteur: verschillende auteus
UITGAVE :2003
UITGEVERIJ ; uitgeversmaatschappij The Reader's Digest NV
ISBN 9789064076855
zo goed als nieuw
Hard coverboek
384 pagina's.
A036

Boekbeschrijving:
Voortdurend doet de mens nieuwe ontdekkingen die interessant en van belang zijn voor iedereen. In FASCNIRENDE RAADSELEN VAN DE MENSHEID komt een groot aantal van deze ontdekkingen over de mens, zijn leefomgeving, het heelal en de verschillende culturen aan bod. Waarom maakt muziek gelukkig? Hoe werkt acupunctuur? Op welk moment van de dag is de kans op een hartaanval het grootst? Wat gebeurt er wanneer een lichaam gemummificeerd wordt? In deze 384 pagina's tellende uitgave worden eeuwenoude ontdekkingen afgewisseld met recente en baanbrekende onderzoeksresultaten. Ook krijgt de lezer een idee van wat we in de toekomst nog kunnen verwachten en welke raadselen we misschien wel nooit zullen oplossen.

recensie:
De bedoeling van dit populair-wetenschappelijke boek is om een breed publiek op de hoogte te brengen van recente wetenschappelijke ontwikkelingen, ontdekkingen en inzichten. Dat gebeurt in een kleine honderd hoofdstukken van elk vier pagina's, die zijn gewijd aan een bont geheel van onderwerpen op uiteenlopende terreinen. Achtereenvolgens komen aan de orde: het heelal en ruimtevaart; de aarde; het menselijk lichaam en geneeskunde; psychologie en ziel; natuurkundige onderwerpen; vreemde gewoonten en gebruiken; geschiedenis; planten en dieren; een blik op de toekomst. De verscheidenheid aan onderwerpen is groot; naast hoofdstukken over bijvoorbeeld mummies en de kindermoord van Bethlehem komen ook de voor- en nadelen van internet aan de orde, bloedwraak, het onbegrip van westerlingen met betrekking tot Japanners, graaf Dracula en de kat als huisdier. Gezien het beperkte bestek van vier pagina's per onderwerp is de informatie weinig diepgaand. Het boek ziet er echter door de talrijke en veelsoortige illustraties (vrijwel alle in kleur) aantrekkelijk uit. Kortom: een leuk en aantrekkelijk kijk- en bladerboek vol weetjes en wetenswaardigheden voor een groot publiek. Met register.

OPHAALPRIJS ; € 5,00
Pakketpost : porto kosten koper.
€ 4,50 DPD van / naar service point
€ 5,00 DHL van / naar service point
€ 5,75 DHL van service / naar huisadres
€ 6,50 DPD van service / naar huisadres
€ 6,50 POSTNL van service / naar huisadres

DPD + DHL service punt :levertijd 1-3 werkdagen.
DPD +DHL + Postnl thuisadres : bezorgt de volgende werkdag

  • Prijs € 5
  • Datum plaatsing 12-02-20
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder José
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-05-2015
  • Plaatsnaam Bennekom
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 18708438

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice