Junior Projectcontroller (32-36 uur)

Werkwijzer, Al 65 jaar specialist in arbeidVoor het kantoor van onze opdrachtgever in Ede, zoeken we een Junior Projectcontroller. Iemand die de huurders centraal stelt en bij wie continu verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk realiseren van vastgoedprojecten. Met collega's op kantoor. Iemand die eigenhandig zijn of haar weg weet te vinden als het aankomt op planning en control ter ondersteuning van de uitdagende projecten. Kortom, wij zoeken een zelfstandige en enthousiaste Junior projectcontroller (32 – 36 uur).
Werken bij onze opdrachtgever is bijzonder afwisselend. Als junior projectcontroller komt er namelijk heel wat op je af. Zo ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de financiële voortgang en de interne beheersing voor lopende vastgoedprojecten (nieuwbouw, renovaties, planmatig- en contractonderhoud). Je analyseert en bewaakt de voortgang van projecten, waarmee in één oogopslag helder is hoe het project ervoor staat en wat de prognose is. Verder produceer je informatie voor het MT voor bewaking en besturing. Je krijgt een hoop vrijheid om de overzichten en tools te optimaliseren. Vanzelfsprekend geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies over bovenstaande punten en over verdere procesverbeteringen binnen de organisatie.
Functie-eisen


Wij zoeken iemand die niet stilletjes achter de computer blijft zitten. We zoeken juist iemand die vragen durft te stellen over een project. Iemand die van nature proactief en flexibel is, die het initiatief neemt, effectief samenwerkt en verbinding zoekt. Daarnaast ben je communicatief sterk en hebt een goede drive om veel te willen weten. Omdat je schakelt met verschillende niveaus ben je een uitstekende en no-nonsense communicator. Maar je laat je ook niets op de mouw spelden. Je staat je mannetje (m/v) tegenover technisch collega's.
-Minimaal HBO werk- en denkniveau in financiële of bedrijfskundige richting
-2 tot 5 jaar ervaring in een projectmanagementomgeving
-Ervaring met projecten en alles wat daarbij komt kijken (meer-/minderwerk, projectadministratie, project forecast, etc.)
-Uitstekende analytische vaardigheden
-Je herkent je in onze waarden: elke dag iets beter, gezond verstand, helder en attent.ArbeidsvoorwaardenLocatie: Ede

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706085/werkwijzer-al-65-jaar-specialist-in-arbeid-junior-projectcontroller-32-36-uur-ede
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Werkwijzer, Al 65 jaar sp…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 01-09-2018
  • Plaatsnaam Ede
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 5 x
  • Snelcode info 21570307

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.