Dvd movie 5 pack. deel 13

prijs
€ 3,50
datum plaatsing
22-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
177 x
snelcode info
5964160

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : MOVIE 5 PACK. DEEL 13

FILM 1 : WATER'S EDGE
FILM 2 : THE TICKING MAN
FILM 3 : LATIN KINGZ
FILM 4 : MORTAL KOMBAT TAJA EXTERMINATOR
FILM 5 : TAKING A CHANCE ON LOVE

ALLE DVD'S ZIJN NIEUW EN GESEALD..

Overige productinformatie
Regio 2
OKT. 2007
Geluid: Dolby Digital
Taalkeuze: Engels .
Ondertiteling: Nederlands .
EAN ;8716051012405
speelduur :450 minuten
kijkleeftijd : 12 jaar.
d074

OPHAALPRIJS ; € 3,50 PER STUK
porto kk. POSTNL € 2,34


FILM 1 : WATER'S EDGE
filmbeschrijving ;
Robert is de grote stad ontvlucht. Hij denkt dat een klein stadje bij de Water's Edge hem een nieuwe start kan brengen...... erger kon hij zich niet vergissen.

Dit kleine stadje herbergt de diepste geheimen en Robert heeft zojuist de slechtste hiervan ontdekt. Is het voor hem nog mogelijk dit stadje levend te verlaten....?

FILM 2 : THE TICKING MAN
filmbeschrijving.
Een drugsdealer wordt gearresteerd in een kleine gemeente aan de westkust van Schotland nadat een paar inwoners getuige zijn van de moord op een handelaar. Het idee dat hij enkele jaren zal moeten zitten terwijl hij duizenden kilo's aan drugs bezit, doet hem besluiten een huurmoordenaar in te schakelen om de twee getuigen die tussen hem en zijn vrijheid staan, koud te maken. De huurmoordenaar zal moeten uitzoeken hoe lang het duurt om van de dichtsbijzijnde plaats naar het stadje te rijden ... deze tijd heeft hij nodig om de getuigen te vermoorden voordat de politie arriveert.

FILM 3 : LATIN KINGZ
filmbeschrijving:
Latin kingz neemt je mee met een bende wanneer een grote lading van illegale drugs op het strand in de Florida Keys op weg naar de US van Cuba aanpoelt. Een lokale bende vind deze vangst en zijn van plan om hier veel geld voor te vangen. Maar wat ze niet weten is dat de bende waar deze vangst van is alles op alles zullen zetten om het terug te krijgen.

FILM 4 : MORTAL KOMBAT TAJA EXTERMINATOR
filmbeschrijving:
Krijgster Taja wordt op listige wijze naar Shang Tsung en Vorpax geleid en Kung Lao en Siro zien zich genoodzaakt haar te gaan bevrijden uit de 'Outworld'. Wanneer Kung Lao en Siro haar hebben gevonden en willen ontsnappen, rent Taja weg. Ze denkt haar vader gezien te hebben en wil hem gaan zoeken. Taja, Kung Lao en Siro worden gevangen genomen.....

FILM 5 : TAKING A CHANCE ON LOVE (kijkwijzer 12 jaar)
filmbeschrijving
Dat de beste moge winnen... Een hartverscheurend, waar gebeurd berhaal. Het boerenstadje Herman plaats een beroep voor vrouwelijk gezelschap. Als er meer dan 1000 vrouwen reageren, verandert het leven van de Hermanse boeren voorgoed


Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...