Dvd movie 5 pack . deel 20

prijs
€ 3,50
datum plaatsing
26-08-17
conditie
nieuw
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
178 x
snelcode info
5964167

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : MOVIE 5 PACK. DEEL 20

FILM 1 : TO THE LIMIT
FILM 2 : STREET CRIMES
FILM 3 : A PROMISE KEPT
FILM 4 : SERIAL KILLER
FILM 5 : VOODOO TAILZ

ALLE DVD'S ZIJN NIEUW EN GESEALD..

Overige productinformatie
Regio 2
OKT. 2007
Geluid: Dolby Digital
Taalkeuze: Engels .
Ondertiteling: Nederlands .
EAN ;8716051012337
speelduur :450 minuten
kijkleeftijd : 12 jaar.
d077

OPHAALPRIJS ; € 3,50 PER STUK
porto kk. POSTNL € 2,34


Kiala en DHL punt :tussen wegbrengen en ophalen zitten enkele dagen.
DHL:dhl bezorgt de volgende dag
postnl: bezorgt de volgende dag

FILM 1 :TO THE LIMIT
filmbeschrijving ;
Jameson, hoofd van de CIA, leidt een illegaal drugs circuit. Hij misbruikt zijn macht om zijn vijanden die op de hoogte zijn van z'n smerige praktijken te elimineren. Via een verdwenen CD belanden topspionnen China en Colette in deze duistere onderwereld, die geregeerd wordt door de gevaarlijke Jameson. Temidden van exploderende bommen, partners die elkaar oplichten en militair getrainde moordenaars, moeten de sexy Colette en haar vriendin zien te overleven. En Jameson zal de eerste zijn die lijfelijk ondervindt wat het betekent als je een vrouw to the limit drijft! Playmate of the Year Anna Nicole Smith (uit Naked Gun 33 1/3) in haar eerste grote rol, bewijst hier dat ze ook nog wat anders kan dan alleen maar mooi zijn!

FILM 2 : STREET CRIMES
filmbeschrijving.
Van 'Crime Story' via 'Midnight Run' 'tot 'Manhunter, Dennis Farina blijft het publiek verbazen met zijn ruige aantrekkingskracht.

In deze film speelt hij Brian O'Neal, een pittige no-nonsens politieagent. Nadat zijn partners de bendeleden overtuigd hebben de wapens neer te leggen en hun haat in de ring uit vechten, verliest Gerardo, de meest machtige bendeleider, de controle over zichzelf.

Gedreven door hebzucht , dwaasheid en macht schiet hij meedogenloos politieagenten en burgers neer. Twee agenten, risceren alles om de buurt te ontdoen van drugs en geweld. De een met zijn pistool en de ander met zijn vuisten. Het centrum van de stad verandrert hierdoor in een waar slagveld.

FILM 3 : A PROMISE KEPT
filmbeschrijving:
Rechercheur Benn Simm verliest de controle over zijn leven als zijn vrouw wordt vermoord door een seriemoordenaar. Juist nu zijn privé-leven aan diggelen ligt, wordt hem opgedragen een nieuwe mooie agente te assisteren. Samen met haar moet hij een medogenloze agent ontmaskeren die criminelen vermoord nog voordat ze worden gearresteerd.

Samen met zijn partner jaagt hij de moordenaar die voor eigen rechter speelt naar een afgelegen boerderij. Ze ontmaskeren hem en ze dwingen de seriemoordenaar tot een gevcht op leven en dood!

FILM 4 : SERIAL KILLER
filmbeschrijving:
Casey Nloand (Justin Urich) is een normale jongen van de middelbare school, nou ja, n niet helemaal.Hij weet niet wat te doen met zijn leven en besluit daarom seriemoordenaar te worden. Zijn klasgenote Sasha heeft een vreemde obsessie voor de dood, dit lijdt ertoe dat zij samen gaan werken. Tijdens zijn onderzoek voor een werkstuk over moorden, wordt Casey een echte expert. Het enoge wat hij nu nog moet vinden is een testpersoon...

FILM 5 : VOODOO TAILZ
filmbeschrijving
Voodoo and Black Magic follow beautiful girls from Los Angeles deeper and deeper into danger. When one goes missing, the others are determinted to find her. But someone or something is stlaking all three of them as they make their way out of the party zone and into the darks swamps of the Bayou, where anything can happen, and does..

Deel deze advertentie met:
|