Dick turpin , dvd

prijs
€ 5
datum plaatsing
20-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
147 x
snelcode info
5964216

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : DICK TURPIN DVD het volledige tweede seizoen.

bestaat uit een luxe verpakking met drie dvd's.
slechts 1x bekeken.

Overige productinformatie
Afmetingen: ca. 25 bij 14 cm, gewicht ; 300 gram.
Beeld: 1.33:1
Regio 2
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands.
EAN ;8713053009716
speelduur :meer dan vijf uur kijkplezier
alle leeftijden , familie film.

OPHAALPRIJS ; € 5,00
porto kk.POSTNL € 3.12

filmbeschrijving :
Dick Turpin speelt zich af in het begin van de 18de eeuw, te Engeland waar de verschillen tussen de arme bevolking en de rijke adel groot zijn. Stelen was voor veel mensen de enige manier om in leven te blijven. Onder hen bevond zich Dick Turpin. Deze struikrover werd legendarisch omdat hij alleen van de rijken stal en de armen hielp waar hij kon. Turpin groeide uit tot de held van het volk, maar uiteindelijk werd hij gevangen genomen en op 10 april 1739 opgehangen wegens paardendiefstal.

In de televisieserie (uitgezonden door de VARA vanaf 1980) schiet Dick Turpin mevrouw Smith en haar zoon Nicholas te hulp. Zij dreigen hun herberg 'De Zwarte Zwaan' te worden uitgezet door de gewetenloze landeigenaar Sir John Glutton, geholpen door kapitein Spiker. Dick neemt Nicholas onder zijn hoede en geeft hem de bijnaam Swiftnick. Samen beleven ze vele avonturen, waarbij ze Glutton en Spiker altijd te slim af zijn. .

Deel deze advertentie met:
|