wiskunde & didactiek 2

prijs
€ 1,50
datum plaatsing
27-05-17
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
74 x
snelcode info
5985887

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

TE KOOP :(a092) WISKUNDE & DIDACTIEK 2


WISKUNDE & DIDACTIEK 2
Uitgave 1992 , 1 ste druk,
isbn 9789001346676
ZGAN

BOEKOMSCHRIJVING:
In de serie Wiskunde & Didactiek worden theorie en praktijk, wiskunde en didactiek geïntegreerd aangeboden. Hierdoor leveren de uitgaven een gedegen bijdrage aan de gewenste praxis van het opleidingsonderwijs. De laatste ontwikkelingen op het vakgebied van de reken- en wiskundedidactiek zijn in de delen verwerkt.
In deel 1 staan de basisvaardigheden centraal.
Deel 2 behandelt het leren van algoritmen op weg naar 'gecijferdheid´, probleemoplossen en meetkundige activiteiten.

Recensie(s)
Een leerboek voor aanstaande leraren basisonderwijs, dus voor studenten aan een pedagogische academie. De auteur, hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, heeft zijn sporen op het gebied van de ontwikkeling van het wiskunde-onderwijs ruimschoots verdiend, als medewerker aan het Instituut voor de Ontwikkeling van het Wiskunde Onderwijs, als mede-ontwerper aan Wiskobas, en als schrijver van dit toonaangevende driedelige leerboek. Deze vierde druk van het eerste deel is opnieuw ingrijpend herzien en aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. De kwaliteit is onveranderd hoog: helder geschreven, stimulerend, met veel opgaven en voorbeelden. Bevat literatuurlijst.
(Biblion recensie, Drs. D.G. van der Steen.)


OPHAALPRIJS : € 1,50
verzenden postnl KK € 3,50

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening