dvd.The Matrix Reloaded met Keanu Reeves.

prijs
€ 1
datum plaatsing
18-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
208 x
snelcode info
6142534

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : DVD .MATRIX RELOADED - Keanu Reeves .2DVD Special Edition

Overige productinformatie
Regio 2
Taalkeuze: Engels ,
Ondertiteling: Nederlands ,
EAN ;7321931286480
Speelduur :132 minuten .
kijkleeftijd: 12 jaar
dvd 1 heeft enkele lichte krasjes, deze hebben geen invloed op kijk of luisterplezier.
d087

OPHAALPRIJS ; € 1,00
porto kk.POSTNL € 2,34

filmbeschrijving
Sentinels zwermen. Smith kloont. Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten. Neo. Morpheus. Trinity. Ze staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie, en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten. Ook regisseursduo de Wachowski Brothers en producer Joel Silver staan paraat om de mensheid andermaal te verbluffen met hun spectaculaire toekomstvisie en grensverleggende filmtaal. Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.
Regisseur: Andy Wachowski, Larry Wachowski
Acteurs: Jada Pinkett-Smith, Aaliyah , Carrie-Anne Moss, Daniel Bernhardt, Gloria Foster, Harold Perrineau, Jr., Harry J. Lennix, Hugo Weaving, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Matt Mc Colm, Monica Bellucci, Collin Chou, Clayton Watson, Nona Gaye

meerdere dvd's in bezit :
BEKIJK MIJN ADVERTENTIES.

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...