DVD .Survival on the mountain .

prijs
€ 1
datum plaatsing
18-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
163 x
snelcode info
6142802

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : DVD .Survival on the mountain

Overige productinformatie
Regio 2
Taalkeuze: Engels ,
Ondertiteling: Nederlands ,
EAN ;8717185530384
Speelduur :86 minuten .
kijkleeftijd: 12 jaar
d094

OPHAALPRIJS ; € 1,00
porto kk.POSTNL € 2,34

filmbeschrijving
Deze film is gebaseerd op het verschrikkelijke noodlot dat een Amerikaans echtpaar ten deel viel dat terecht kwam in een lawine in de Himalaya en vocht voor hun leven.
Ron en Debbie Plotkin willen gaan trekken in Nepal ter ere van een 40e verjaardag. Ze laten hun kinderen thuis achter met Debbies moeder en stiefvader. Debbies moeder Judy is erg bezorgd, maar Debbie stelt haar gerust met de belofte dat ze ver onder de sneeuwgrens zullen blijven en de Mount Everest dus niet echt zullen beklimmen.
Als het stel aankomt bij het basiskamp van Lukla zien ze het overweldigende landschap pas echt. Gelukkig zeggen de andere toeristen die hier wel vaker zijn geweest, dat het de perfecte tijd is om een trektocht te ondernemen. Net als de andere groepjes uit Engeland, Duitsland en Japan regelen Ron en Debbie Sherpa-gidsen om de omgeving te ontdekken.
De groep van Ron en Debbie is nog maar net uit het basiskamp vertrokken als er, ongebruikelijk voor dit seizoen, een tyfoon aankomt die een enorme sneeuwval met zich meebrengt. De gidsen hebben de lawines gehoord en wekken de groep 's nachts. In de hoop nog op tijd bij het basiskamp te kunnen komen, baant de groep zich een weg door ruim anderhalve meter sneeuw.
In een zenuwslopend verhaal van moed en overleven vechten Ron en Debbie voor hun levens, voortgedreven door de gedachte aan de familie die thuis op hen wacht.


meerdere dvd's in bezit :
BEKIJK MIJN ADVERTENTIES.

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...