dvd. The Steam Experiment-Val Kilmer.

prijs
€ 2
datum plaatsing
02-09-17
conditie
nieuw
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
179 x
snelcode info
6142944

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop : DVD .The Steam Experiment-Val Kilmer.
nieuw ,geseald.

Overige productinformatie
Regio 2
Taalkeuze: Engels ,
Ondertiteling: Nederlands ,
EAN ;8717185535082
Speelduur :88 minuten .
kijkleeftijd: 16 jaar
d099

OPHAALPRIJS ; € 2,00
porto kk.POSTNL € 2,34

filmbeschrijving
Professor Raymond Fowler (VAL KILMER) ontsnapt uit het Farmington State Mental Instituut, Michigan US, en bedenkt een macaber plan.
Hij verandert van naam en noemt zichzelf vanaf heden; James Pettis...eigenaar van een dating-buro. Hij regelt op deze manier 6 onwetende deelnemers voor zijn "Steam Experiment". Hij wil, dat zijn "global warming" hypothese gepubliceerd wordt op de voorpagina van de lokale krant. Zo niet, dan dreigt hij zijn 6 gijzelaars te over¬verhitten in een plaatselijk Turks badhuis. Walter Grubbs, de uitgever van de krant, belt meteen detective Jack Mancini (ARMAND ASSANTE). Jack ondervraagt James en hebben samen prachtige dialogen. Jack komt erachter dat James echt schizofreen is en psychisch niet in orde. James gaat echt zijn EXPERIMENT uitvoeren. James legt gedetailleerd uit aan Mancini hoe zijn slachtoffers zullen sterven in de STEAM ROOM. In een race tegen de klok moet Mancini erachter zien te komen of hij echt te maken heeft met een dodelijke psychopaat.

meerdere dvd's in bezit :
BEKIJK MIJN ADVERTENTIES.

Deel deze advertentie met:
|