PURE FILL CARBON SPA PRE-FILTER voor spa, jacuzzi, zwembad

te Koop: 1 PURE FILL CARBON SPA PRE-FILTER.

Zuivert leidingwater met behulp van een Spa Pre-filter op uw tuinslang! Kwaliteit gemaakt door PuraSpa.
Het leidingwater gebruikt om een hot tub vullen is waarschijnlijk niet zo zuiver als je denkt. Onzuiverheden zoals; koper, ijzer, calcium, natrium en andere deposito's kunnen schadelijk zijn voor jezelf, kan uw spa onderdelen schaden en maken het moeilijker om uw hot tub water evenwicht. Sommige van deze deposito's kan ernstige gevolgen hebben voor uw verwarmingselement, jets, pomp en kuip.

Carbon Blok Pre-filters elimineren of te verminderen; roest, ijzer, fosfaten, organische resten, zwevende stoffen, kleuren, geuren, bestrijdingsmiddelen, TOC's, VOS, cadmium, chloor, calcium, natrium, smaken, troebelheid, aluminum, zwavelwaterstof, arsenicum, lood, koper, ijzeroxide, mercury , dampen, sediment en stof.
Hot tub chemicaliën zoals clarifiers, stollingsmiddelen, flocculanten en vlekken en de schaal chemicaliën zal deze onzuiverheden te verminderen, maar zal ze niet te elimineren. Een carbon block pre-filter zal drastisch te verminderen (of te elimineren) de behoefte aan deze stoffen, het maken van uw spa-ervaring gezonder en leuker.
U kunt de totale opgeloste stoffen (TDS) te verminderen en de levensduur en kwaliteit van uw spa water door het filteren van het water als het binnenkomt. De Carbon Blok Pre-filter zal nemen deeltjes zo klein als 0,5 micron. Om dit in perspectief te zetten, de menselijk oog kan detecteren deeltjes zo klein als 40 micron en bloedcellen zijn ongeveer 2 micron.

We raden onze Carbon Blok Pre-Filter voor iedereen die de hoeveelheid chemicaliën die worden gebruikt in uw hot tub te verminderen.
We raden vooral deze filter als u gebruik maakt van een broom of chloor generator. Broom en chloor generatoren zal niet goed werken als uw spa bevat te veel onzuiverheden, is hoog in fosfaten of TDS te hoog is in uw hot tub.
We raden onze Carbon Blok Pre-Filter als u 1 micron wegwerp filters in uw hot tub. Wegwerpfilters kwaliteit zal filteren veel van deze onzuiverheden, zodat het gebruik van een carbon blok voorfilter drastisch de levensduur van uw besteedbaar spa filters zal uitbreiden.

Wij raden u ook dit filter als uw leidingwater is hoog in ijzer of fosfaten.
Sluit eenvoudigweg de Pre-filter aan het einde van een gewone tuinslang en vul uw hot tub. Vervang wanneer het filter vol is en de stroom is beperkt. De Pure Fill carbon block pre-filter is geschikt tot 1200 US Gallons, afhankelijk van de kwaliteit van het leidingwater te filteren. Het zal werken voor 3 hot tub vult voor de gemiddelde gebruiker.

Speciale instructies: Voer uw leidingwater door het filter gedurende 30 seconden voordat het vullen van uw spa.

Let op: 1x aanwezig

NIEUWPRIJS € 22,50

OPHAALPRIJS; € 10,00
Verzendkosten KK:
DPD
€ 4,25 DPD van / naar service point
€ 5,60 DPD van service / naar huisadres
DHL
€ 4,50 DHL van / naar service point
€ 5,75 DHL van service / naar huisadres
Postnl
Pakket naar huisadres € 6,75

DPD +DHL + Postnl : bezorgt de volgende werkdag

  • Prijs € 10
  • Datum plaatsing 23-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder José
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-05-2015
  • Plaatsnaam Bennekom
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 7929384

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice