Fietsenmaker Ede

Wilt u als Fietsenmaker goed gevonden worden? Dat kan!!

Voor meer info kunt u contact opnemen met

SenG-Advies

Mail: info@seng-advies.nl

Telefoon: 06-42436465

Website ondersteuning voor ondernemers in de Gemeente Ede:
Koopplein Ede biedt ondernemers die nog geen eigen Website hebben de ruimte om die te laten maken. Door de hoge Alexa ranking van koopplein.nl zullen ze bijvoorbeeld sneller gevonden worden in Google.
"Iedereen wil op eerste pagina in de zoekmachine gevonden worden" wij kunnen u daarbij helpen!


Lokaal gevonden worden
Omdat Koopplein Ede uitsluitend lokaal opereert, met plaatselijke advertenties, is het een zeer interessant medium voor commerciele banners en buttons van lokale bedrijven. "Een fietsenhandelaar in onze gemeente bijvoorbeeld wil natuurlijk graag tussen de lokale particuliere advertenties van tweedehands fietsen staan", verwacht Marcel Penterman.Tevens kunnen zeer scherpe en concurrerende advertentietarieven worden aangeboden aan lokale bedrijven, die dan ook nog een x-aantal advertenties mogen plaatsen.

De Fietsenmaker Ede is een tweewielerspecialist gevestigd in Ede.

U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, APK en alle toebehoren en de aankoop van uw nieuwe of gebruikte fiets. Door jaren van ervaring kunnen we u de beste service bieden en u het optimale fietsplezier laten beleven.

We hebben altijd een passende fiets voor u, met versnelling of zonder, hand - of terugtrap rem.

Elektrische fietsen 

 

 

Veel keuze uit verschillende merken.

Batavus - Gazelle - Giant - Sparta - Electra Bikes -Cortina - RIH fietsen - FirstBike - Alpina - Puky

 

Ook is het mogelijk om een onderhouds contract af te sluiten zodat u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden fiets.