Topflexer

Topflexer is helemaal vernieuwd.

Het is de matchingsite die flexer en flexzoeker met elkaar in contact brengt. Meld je aan en vind die baan of werkkracht! In Ede, Lunteren, Barneveld, Ederveen, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Renswoude, Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug, kortom overal.

 

Email:info@topflexer.nl
Website:

www.topflexer.nl

 

/files/16787/16786532

Topflexer is helemaal vernieuwd.

Neem nu snel een kijkje! www.topflexer.nl

Heel Nederland aan het werk met Topflexer. Welkom bij hét online werkplatform dat de arbeidsmarkt overzichtelijk maakt. Het draait allemaal om het vinden van de juiste match.

Van fulltime functies tot vrijwilligerswerk, iedereen kan bij ons terecht. Dé matchingsite voor de hele arbeidsmarkt. Op Topflexer vind je altijd jouw nieuwe baan, klus of werknemer. Zonder dat er iemand tussenkomt.

/files/16787/16786532

Topflexer.nl is hét online werkplatform dat de arbeidsmarkt overzichtelijk maakt.

Onze visie.

Een aantal jaar geleden is het platform Topflexer.nl ontstaan vanuit een visie.

Een visie waarin heel Nederland aan het werk kan. Iedereen krijgt bij ons de kans op zichzelf te profileren. Geheel gratis en zonder tussenkomst van derden. Maak de match en kom met elkaar in contact!

Alle gegevens blijven altijd binnen de website en zullen nooit worden doorverkocht aan derden. Mede hierom is Topflexer beloond met het Webshop Keurmerk voor veilig en betrouwbaar gebruik. Gratis, betrouwbaar en veilig, daarom kies jij voor Topflexer!