De Flart Parket - Parketvloeren Ede

 

 Parketvloeren op traditionele wijze gelegd.

Is gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van houten parketvloeren op ambachtelijke wijze, zoals Tapis, Visgraat, Patroon, ook voor lamel parket en verouderde parket vloeren bent u bij ons op het juiste adres.

 Adres
Diepenbroklaan 15
 
6711 GL Ede
Showroom
Klinkenbergerweg/Berkenlaan
 
 
Telefoon:
 0318-651579
 
 06-55532987
 
 
Website
www.deflartparket.nl
 email
info@deflart.nl

 

 

In de showroom op de hoek Klinkenbergerweg/Berkenlaan kunt u een blik werpen op de diverse soorten vloeren

De showroom is open op afspraak en op vrijdagavond van 19.00 - 21.00 uur. Meer informatie vindt u op de website www.deflartparket.nl.

De Flart parket - twintig jaar vakmanschap

We hebben iets met hout maar vooral met houten vloeren en helemaal met parket. Leggen, schuren, renoveren, we doen het allemaal.

Allerlei soorten Tapis, Lamel, Multi Plank, Plankenvloer of Verouderd parket, wat u maar wilt.

 /files/14273/14272897

Je zoekt een bedrijf dat een compleet nieuwe parket vloer voor je legt of voor jou snel en zorgvuldig je bestaande houten vloer schuurt, lakt? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Je vloer wordt praktisch stofvrij geschuurd zodat je daarna de ruimte(s) snel weer kunt inrichten, zonder dat je eerst alles moet schoonmaken.

Of je nou een nieuwe vloer wilt hebben, een Tapis parket, een lamellen parket, een multiplank vloer of gewoon een houten vloer, bij ons ben je aan het goede adres.

Heeft u al een mooie houten vloer en moet die gerenoveerd worden, ook dat kost ons geen enkele moeite.

Dus ook voor onderhoud en renovatie. van uw Parket maar ook van uw trap.

DeFlartParket8

DeFlartParket11

 

 

 

 

 

 

 

Parket Ede, parketvloeren Ede. We hebben iets met hout maar vooral met houten vloeren en helemaal met parket. Leggen, schuren, renoveren, we doen het allemaal. Allerlei soorten Tapis, Lamel, Multi Plank, Plankenvloer of Verouderd parket, wat u maar wilt.