Hintham 124 in Rosmalen, te koop of te huur

Zakelijke goederen > Bedrijfs Onroerend goed

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Overige bestemmingen
 ● Oppervlakte (in m²): 0

OMSCHRIJVING:
Wanneer je op zoek bent naar een kantoorpand in Rosmalen, is dit pand gelegen aan de Hintham misschien wel iets voor jou. Het verzamelgebouw heeft namelijk op dit moment één unit te huur met de oppervlakte van circa 18 m².

====================

Metrage

Eerste verdieping:
- Kantoorruimte: circa 18 m²

Huurprijs: € 280,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hintham 124 B in Rosmalen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Kenmerkend is een uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. De op- en afritten van de Rijksweg A59 bevinden zich op 3 autominuten afstand, via de A59 bevindt zich op 6 autominuten de Rijksweg A2. Ook middels het openbaar vervoer is het pand perfect te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte staat letterlijk voor de deur!

Bij het kantoorpand zijn parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en praktijkruimten van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Airconditioning
Gedeelde toiletgroep
Inbouwverlichting
Internet- en telefonieaansluiting is mogelijk
Laminaat
Pantry
Hardhouten kozijnen
Stucwerkwanden
Systeemplafond
Te openen ramen
Wachtruimte voor bezoekers op de begane grond
Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 280,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: minimaal 12 maanden
Servicekosten: nader overeen te komen
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een representatief kantoorpand met volop mogelijkheden, gelegen op een uitstekend te bereiken locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hintham 124b in Rosmalen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

ADVERTEERDER:
Naam: Online Bedrijfsmakelaar
Tel: 0850201028
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/7557973/ko

Meer weten? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via 085-0201028

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.