Energetische reinigingsvorm. Grid

prijs
€ 70
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Innertechnology
type
aangeboden
adverteert sinds
11-11-2012
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
0643265222
gezien
52 x
snelcode info
1723600

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Grid biocleaning is een energetische reinigingsvorm die ontwikkeld is door het Innertechnology team. Het is een aanvulling op kernmeditatie en de verschillende bio-healingen van Innertechnology, is zeker ook aan te raden bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid of als een soort lichamelijke onderhoudsbeurt. Wij hebben gemerkt dat bij het mediteren, tijdens stressvolle perioden, bij plotselinge veranderingen en bij het verrichten van biohealingen en cleaningen afvalstoffen vrijkomen bij mensen. Deze afvalstoffen zorgen ervoor dat het lichaam zich niet volledig kan regenereren en herstellen. Men kan deze afval niet altijd snel uit het lichaam verwijderen omdat de energiebanen van het lichaam verstopt zitten. Als de energiebanen vrij zijn heeft men automatisch een goede afvoer van afvalstoffen. Dit uit zich vervolgens in meer lichamelijke en geestelijke vitaliteit.
Grid biocleanig biedt in dit proces een goede ondersteuning. Interesse? Neem contact op met Daniel Tel: 06-43265222, Adres: Marconilaan 2a, 5621AA Eindhoven. Een sessie duur ongeveer 75 min.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|