Teamleider Productie

groenevogel123Wij zijn op zoek naar een Teamleider Productie in de regio Eindhoven. Als TeamLeider ben je verantwoordelijk voor één van de 5 ploegen in één van deze fabrieken.

Het bedrijf produceert hoogwaardige producten voor de levensmiddelenindustrie. Hierbij kun je denken aan ingrediënten voor sport- en andere specialistische voeding.In totaal staat er een drietal losse fabrieken op de locatie.

In deze rol werk je samen samen met de Operations Managers, collega Team Leaders en andere stakeholders als TD, QA, Planning, HR & SHE.
Je geeft leiding aan een groep van 20 FTE, bestaande uit een Operations Expert, een Procesbeheerser, Field Operators, Packaging Operators & heftruckchauffeurs.
Je neemt de verantwoordelijkheid voor de resultaten en het trainen van jouw team. Je geeft leiding aan verbeterprojecten, waarbij je contacten houdt met onze WCOM verbeterteams.
Door actief bezig te zijn met je eigen ontwikkeling.

In deze rol ben jij front-to-end verantwoordelijk voor het gehele productieproces gedurende jouw shift. Je belangrijkste taken zullen zijn:
-Het adequaat handelen tijdens storingen;
-Het in kaart brengen van verbeteringen in het bestaande proces;
-Verbeteren van de productkwaliteit en het coachen en trainen van jouw ploeg;
-Jij pakt de leidende rol in verbeterprocessen en weet alle stakeholders goed mee te nemen in jouw verhaal;
-Als Team Leader weet jij als geen ander hoe het proces eruit ziet, waar de bottlenecks zitten en hoe jij deze in samenwerking met jouw team kan oplossen

Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie en jouw werkervaring en zal tussen de € 4.000,- en € 4.600,-. Omdat de positie in een 5-ploegen rooster is komt er boven het basis salaris nog een extra ploegentoeslag (20%). Daarnaast werk je gemiddeld 33 uur in plaats van 38 uur.


We vragen flink stuk kennis in stakeholder management, waarmee je, in combinatie met jouw ervaring binnen een productie omgeving en jouw communicatieve vaardigheden snel kunt schakelen op verschillende niveaus. Je bent pragmatisch, hebt het vermogen om te analyseren en jouw bevindingen te vertalen, zowel richting hoger management als naar de werkvloer. Je stelt je op als een rolmodel op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Je spreekt en schrijft Nederlands en een goed woordje Engels.
Wij zoeken een mix van jong talent en ervaren leidinggevende. Wij stellen daarom geen eisen aan de hoeveelheid werkervaring die je hebt en gaan graag het gesprek met je aan.

Wel zien wij graag een aantal dingen op jouw CV terug:
-Afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in een technische richting;
-Ervaring met het werken binnen een soortgelijke (productie) omgeving;
-Werkervaring binnen de levensmiddelensector is een pré;
-Kennis over of ervaring met verbeter programma`s als Lean Six Sigma of WCOM.

Locatie: Eindhoven

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705683/groenevogel123-teamleider-productie-eindhoven
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder groenevogel123
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Eindhoven
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570617

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.