Prototype monteur | Elektronica

RandstadWil jij met internationale klanten meedenken over hun nieuwe hightech producten en word jij enthousiast van het assembleren van elektrotechnische producten? Word dan de nieuwe prototype monteur van Neways!

Waar kom jij te werken als prototype monteur?
Neways Advanced Applications is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen van klanten over de gehele wereld en zij hebben jou dringend nodig.
Jij bent onderdeel van de afdeling Module Assembly en jij bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van prototypes. Daarbij is het belangrijk dat jij inzicht verkrijgt in de maakbaarheid en functionaliteit van nieuwe producten. Vervolgens ga jij in samenspraak met de Account en Manufacturing Engineer het ontwerp en de werkaanpak bespreken. Dus, aan jou de uitdaging om deze prototypes op basis van summiere gegevens, schema’s, tekeningen en andere schriftelijke en mondelinge informatie op te bouwen. Tot jouw werkzaamheden behoren:
-Het assembleren van een compleet rek of cabinet
-Het aanpassen van zowel mechanische als elektrotechnische delen
-Het opstellen van werkinstructies, vaststellen van productielijnen, bepalen van processtappen en productie gereed maken
-Schriftelijk terugkoppelen van onjuistheden in de werkinstructies of tekeningen
-Instrueren van assemblage monteurs over het product en het procesWat vragen we van jou als prototype monteur?
Hierbij is het belangrijk dat jij in het bezit bent van een MBO opleiding in de richting van elektronica en jij bekend bent met het lezen van gecompliceerde tekeningen en elektrische schema’s. Ook wordt er gevraagd om jouw bereidheid tot het werken in een cleanroom en 2 ploegensysteem (en eventueel 3 i.v.m. groei van de organisatie). Doordat jij een belangrijke schakel bent in het ontwikkelproces moet jij beschikken over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat bieden we jou als prototype monteur?
In de rol van protoype monteur heb jij een uitdagende functie in een dynamische hightech werkomgeving. Daarvoor ontvang jij een salaris tussen de €2275,- en €2800,- bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, plus ADV toeslag van 5% en ploegentoeslag. Daarnaast vindt Neways het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen jouw functie en het bedrijf en bieden zij dan ook veel interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?
Ben jij de prototype monteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct door hieronder op de knop ‘solliciteren’ te klikken of door jouw CV en motivatie te sturen naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op! Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via 0620494720. Tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.


Locatie: Eindhoven

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705591/randstad-prototype-monteur-elektronica-eindhoven
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Randstad
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Eindhoven
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570681

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.