Beleidsmedewerker Farmacie V13.0240 regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Korein Groep
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Eindhoven
telefoon
n.v.t.
gezien
34 x
snelcode info
2492920

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

HBO-er met up to date kennis van Farmacie voor het schrijven en implementeren van plannen! (V13.0240)

Heb jij ervaring met het implementeren van projecten in complexe organisaties? Schrijf jij een gedegen plan van aanpak en weet jij draagvlak te cre?ren voor die plannen? Kun jij goed analyseren, neem je initiatief, en beschik je over organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht? Dan zoeken wij jou!

's Heeren Loo zoekt in Amersfoort:
Beleidsmedewerker Farmacie
18 uur

Als beleidsmedewerker farmacie hou je je onder andere bezig met de volgende onderwerpen:
Het doen van evaluaties en het maken van een plan van aanpak . audits medicatiebewaking; Het mede gestalte geven aan specificaties . van het inkoopbeleid farmacie; Het begeleiden van het project polyfarmacie; Het implementeren van geprotocolleerd medicatiebeleid bij cli?nten met een verstandelijke beperking; Het adviseren en ondersteunen van Advisium en de regio's op het gebied van farmacie; Het up-to-date houden van de wet- en regelgeving op het gebied van farmacie en dit vertalen naar de organisatie.
De beleidsmedewerker kan ook voor andere zaken dan farmacie worden ingezet. Het betreft dan zaken die gerelateerd zijn aan het medisch vakgebied/medische diensten.

Het betreft een vacature voor ongeveer twee dagen per week. Meer dagen zijn bespreekbaar, je wordt dan wel ingezet op een bredere beleidsmedewerkers functie.

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Hoogheemraadschap de Stichtse Rijlanden
Tel nr: (+31) 030-6345975
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506706

Deel deze advertentie met:
|